Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

dask

Guru
21. sep 2023
1.026
1.174
113
A ti to iz lastnih izkušenj?

Ko ti poderejo bajto,ene par sosedov pobijejo , ...ti pa hop čez mejo v kakšen izoliran kamp z 10000 šotori, brez da bi vedel kaj bo jutri ali naslednjih nekaj let... se zlekneš na dekco in si srečen. :rolleyes:
Mal sam še studiraš kdaj te bodo nazaj poslali.
aha... koliko tem "beguncem" so to storili v Maroku recimo? Ne vem a se norca delas al si resen? beguncev je mogoče 10%, ostalo so pijavke, ki jih preživljamo mi in jih bodo naši otroci.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in B81

B81

22. jul 2007
40.426
13.003
113
aha... koliko tem "beguncem" so to storili v Maroku recimo? Ne vem a se norca delas al si resen? beguncev je mogoče 10%, ostalo so pijavke, ki jih preživljamo mi in jih bodo naši otroci.
saj to vedo ampak zaradi občutka krivde mislijo da morajo pod nujno pomagat čeprav sami sebe spravijo v nevarnost ali slabši položaj

• Všeč mi je
Reactions: 8888

frodoo

Pripravnik
16. maj 2026
31
18
8
"krivde ne pripisuje zgolj priseljencem, ker so med njimi tudi Slovenci"
Priseljenci, ki nimajo dovokljenja za bivanje, ne volijo nikogar, ker ne morejo volit. Slovenci so pa naši in ne da volijo samo Zokija tudi Ivana so izvolili.

Tudi tujci z dovoljenjem za začasno prebivanje ne morejo voliti. Volilno pravico, in to zgolj na lokalnih volitvah imajo tujci z dovoljenjem za stalno prebivanje, pa še ta se bo baje odvzela tujcem iz tretjih držav.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.808
4.839
113
"krivde ne pripisuje zgolj priseljencem, ker so med njimi tudi Slovenci"
Priseljenci, ki nimajo dovokljenja za bivanje, ne volijo nikogar, ker ne morejo volit. Slovenci so pa naši in ne da volijo samo Zokija tudi Ivana so izvolili.
hehe

sami slovenčki....