Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

ericks

Fizikalc
10. sep 2007
2.463
75
48
Teh migrantov je vsako leto vsaj 1x več, to je enako kot vojna proti narodu. Morali bi prestrašit migrante s streljanjem kot to delajo Madžari, nevem zakaj ne brani naše države vojska? ...

saj bi. pa ne sme. ukaz z vrha. kot da se namenoma pusca dolocene tocke (kjer se ve, da je promet cez kolpo, ... beri most) nezavarovane.
 

piagolo

Guru
22. nov 2009
2.894
752
113
Vojska se z vsemi svojimi bataljoni, eskadriljami in flotami posluzuje taktike imanovane zavaravanje neprijatelja.
 

Fonzl

Guru
5. sep 2007
4.430
1.495
113
Ja. Pač poden od podna so te levičarske proslave.

V bistvu ti da mislit... Par bolj ali manj slabih verzov, ki jih je morda napisal Prešeren, vsekakor pa se z njimi ni hvalil oz. jih je celo zanikal. Nič čudnega, glede na to, da je že brez tega imel probleme... :)

Po od oka 200 letih, se pa nekomu zdi to vredno privleči iz naftalina in izpostaviti na osrednji državni proslavi ob dnevu kulture. Zakaj le?

Načeloma imamo Prešerna radi. Kljub temu, ne zaradi tega. Kultura in prosveta, to naša bo osveta.
Res pa da vse ni za vse in kot, pravimo - jedem das seine... Enim O Vrba in Sonetni venec, drugim Zdravica, tretjim Krst....

kdor se kle ne najde, pa predlog za drugo leto (mogoče avdiovizualni performans):

Lenora ma dva rora,
skoz enga šči,
skoz druzega prdi.
 
  • Všeč mi je
Reactions: 8888

pinkobalinko

Majstr
13. jul 2011
2.494
466
83
Bravo sodišče! Logično, saj iz Buj v Italijo se gre vedno čez Sodražico. Pa račun od zobarja sta gotovo pokazala. Pa sodišče je gotovo preverilo pri zobarju v Bujah. Pa če ti za štoparje zmanjka prostora v kabini jih pa daš v prtljažnik - povsem logično. Kje mi živimo oz. kaj smo mi eni Loleki, da smo si ustvarili tako sodnijo.
 
  • Jezen sem
Reactions: Kamele0N