Migranti so že (spet) v Sloveniji - 2. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ytbnd

Fizikalc
2. mar 2010
8.042
55
48
http://www.huffingtonpost.de/2016/03/01/top-okonom-attackiert-mer_n_9357176.html
Citat:

As the "Frankfurter Allgemeine Zeitung" ( "FAZ") reported on Wednesday, meaning said in a lecture that the skill levels of Syrian refugees is low. Two thirds of the Syrians of them reached just the Pisa-1 level - which means that the simplest tasks in reading, writing and arithmetic cause problems.
In še od teh bodo v Žermany zase pobrali "taboljše", ostali "smetano" dobite ostali.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
17.220
745
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
http://www.spiegel.de/politik/...-a-1080085.html
#Merkel finally tells #migrants to seek accommodation in #Greece: "there is no right to choose country of #asylum"
A ne me basat, tok časa so potrebovali, da so to "ugotovili"? Očitno je bil nek (nam prikrit) cilj že dosežen in se bo zdaj obravnava ter "obdelava" vrnila v že pred migrantsko krizo utečene načine, ki veljajo za vse. Upam no.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
17.220
745
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zavedat pa s emoramo, da so vsi slovenci ki delajo v nemčiji, avstriji itd... ekonomski migrantje (ilegalci, opice, kot bi nekateri rekli)...
Daj kakšen link, ki dokazuje, da so šli Slovenci čez mejo nasilno, brez dokumentov širit islam v Evropo or STFU
Gavran kar lepo ti pokaži dokaz da VSI MIGRANTJE širijo islam in so nasilni... or STFU.

kaj pa bosanci, ki so v sloveniji in so zahtevali đamijo so ok?
Glede na tvoj slaboumen primer Slovencev v tujini je ta tvoja zahteva neutemeljena. Že gavran ti je lepo napisal, da nihče od slovenskih migrantov ni šel v druge države povsem mimo uveljavljenih pravil za točno takšne zadeve. Zdaj pa pojdi nazaj razmišljat zakaj se žensk v nobenem primeru ne vzgaja s klofutami
(s tem hočem povedati, da s tvojim načinom dojemanja nekaj definitivno ni ok, saj spet primerjaš nekaj popolnoma neprimerljivega)
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
17.220
745
113
Klofuta v izjemno redkih primerih ni pretepanje otroka. Če je pa to dokaj redno pa smo že tam tam ampak debata ne teče o tem.

Kar se pa Slovencev v Sloveniji in po tujini tiče pa nima veze a mamo vojno ali ne. Če je vojna, si begunec v prvi varni državi naprej pa ekonomski migrant, če pa vojne ni (primer SLO) pa si ekonomski migrant takoj. Za obe skupini pa veljajo pravila, ki se jih ti migranti zdaj niti približno ne držijo.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
17.220
745
113
Ja pa saj ravno to večina trobimo že ves čas. V odgovor pa poslučamo, da se množice več deset ali pa par sto migrantov ne da obvladat in da jim kratkomalo moramo popustit in ustreči njihovim željam. Japajade
 

msenjur

Fizikalc
11. sep 2007
14.145
86
48
v prvem linku nisem našel nič takega da bi izgubil status v naslednji državi...

v ostalih pa, če prav razumem, ne morejo sami izbrati kje bojo, ampak o statusu spet nič ne piše...

mislim, da jim status ostane, samo pač ne morejo izbirat kje bojo, kar je logično...
 

msenjur

Fizikalc
11. sep 2007
14.145
86
48
ja je problem.

ker vsi kar nekaj pišete, noben se pa ne prepriča, ali ima prav. sploh kar se tiče pametovanja okoli zakonov. In se lepi linke, ki se izkažejo za ponarejene, ali pa pisane od kakšnih skrajnih desničarjev... pač to zame ni relavanten vir.

in kaj delam jest enako kot politiki?
 

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.031
2
38
Dejsto je, da so Sirijske družine, civilizirane in hvaležne za pomoč, dejsto je, da so vsi drugi samo izkoristili nesrečo tega naroda. Dejstvo je, da je Sirijcev med vsem še daleč najmanj. In dejstvo je, da delajo štalo predvsem osebki, ki so prepričani, da se jim je treba klanjat, da ni nič narobe, če koga pretepeš/ubiješ/posiliš in da jim ni potrebno nič delati, v zameno pa pričakujejo hiše/avtomobile/denar. In takih je med vsemi vsaj 70%.. če ne še več. Pa nič bat.. Sirijci imajo potne liste... tisti, ki niso iz sirije so jih pa čudežno "izgubili", da lahko lažejo o vsem. Begunec bo od doma najprej vzel dokumente... Ne pa GSM-e, tablice in polnilce...

Še kakih 1000 "beguncev" naj naselijo k nam, pa boste videli kulturo iračanov, zambijcev, kurdov in podobne golazni, ki so jo oblasti na hitro sterale iz države, in jih vklučile v begunski tok, ker so še za njihove standarde preveč primitivni.

Se strinjam, da je treba žrtvam vojne pomagat. Vsi ostali nimajo kaj iskat tukaj brez papirjev, vize in vse ostale potrebne dokumentacije. Ne pa da se sprehodi.. pardon... pripelje iz grčije na nizozemsko brez vsega. Idiotizem prve vrste. Najslabše je pa to, da za to izkoriščajo otroke, ki so za njih tko al tko potrošni materilal, pa če se to še tako grdo sliši... je pač resnica... Kateri od vas bi otroka tiščal k ograji, ga zanalašč ščipal in stradal, da bo zgledal še večji revež??? Jaz sigurno ne, če se pa kak tak najde pa upam, da se ga da kastrirat...

mojih 5c, zdaj grem
 

msenjur

Fizikalc
11. sep 2007
14.145
86
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj? Sukas se okoli nekih pravil in zakonov in PM,ki so cisto irelevantni. Problem je nova kultura in izkusnje evropejcev.
Tudi uporabnik, ki zivi v Svedski, je napisal izkusnjo, pa to vse preslisite. Ko da ste mutavi.
jest se nič ne sukam okoli pravil in zakonov. Samo podvomil sem v eno trditev.

izkušenj je pa malo morje... enih in drugih, tko da taka mnenja me ne bodo prepričala.

model1a: če bi bilo 70% beguncev divjakov, a veš koliko je to v številkah? in kakšne množične pizarij.e bi se mogle to dogajat?

ne rečem, da vmes ni divjakov, samo sigurno pa niso v takem številu.
 
Nazadnje urejeno:

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.031
2
38
A da se pizdarije ne dogajajo? Pa človek božji, kje živiš???????????????????????????

Ampak glej... mej ti svoje sveto prepričanje, meni pa pusti mojega in mi prosim ne repliciraj, ker jaz tebi več ne bom.

LP
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.