Glede polestarja: ta ima öhlins gewinde, ne običajnega podvozja. Se pravi ročno plezaš pod avto in nastavljaš, za zadnje mislim da moraš celo dvignit avto(?). Ni to nekaj kar bi želel na daily driverju.
Običajni t8 ima najbž enako kot vsi ostali, elektronsko nastavljivo blaženje (žal nič več preko vrtljivega valjčka na sredinski konzoli, ampak preko klikanja po touch zaslonu

). Zato je verjetno ta boljša izbira, lahko mu dodaš tudi polestar optimizacijo, pa še ta boljše sedeže lahko izbereš (original PE iz fabrike ima športne sedeže, kjer nimaš možnosti masasže in ventilacije).
Ampak... tile hibridi so lahko super problematični, popravilo pa drago. Crkuje jim namreč zadnji elektromotor, ki skrbi za AWD, novejši naj bi bili boljši, ampak še vedno berem o težavah. Jaz sem jih gladko odpisal, ko sem videl cene t6 (letnika okrog 21). Jih je bilo precej na voljo za nenormalno nizko ceno v primerjavi z dizli ali bencinarji (teh močnejših skorajda ni na trgu) in sem zaključil, da verjetno obstaja nek razlog za takšno ceno. In je res obstajal...
Pa sori za off, vam da je tema o mazdi