Marjan Fabjan

zakon

Guru
16. maj 2008
9.083
969
113
toti Maribor
Pa saj ne morem verjet. Po več letih se nekdo spomni, da jih je treniral s preveč trdo roko. Kje so pa bile prej? Aja iz strahu niso upale prijavit in to take možate ženske.

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.670
529
113
jaz ne morem verjet, da to, da domnevno enega šlataš tam spodaj, primerjaš s trdo roko
saj poznamo primere kvazi maserja/doktorja iz USA telovadne reprezentance?

a si ti predstavljaš, koliko jajc moraš imeti, da greš sploh zadevo prijavit?

Bravo dekleta

zakon

Guru
16. maj 2008
9.083
969
113
toti Maribor
Kako to, da se vse spomnijo šele po xy letih? Kaj pa če gre zgolj za maščevanje? Kako bo dokazal, da ni res? Pa primerjaš USA maserja s trenerjem.

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.670
529
113
Kako to, da se vse spomnijo šele po xy letih? Kaj pa če gre zgolj za maščevanje? Kako bo dokazal, da ni res? Pa primerjaš USA maserja s trenerjem.
ne, ne primerjam
je pa potrebno take zadeve obravnavati skrajno resno, ker če je kršena spolna nedotakljivost na kakršenkoli način, taki ljudje nimajo kaj početi v vrhunskem športu ali delu z mladino, oprosti

zakon

Guru
16. maj 2008
9.083
969
113
toti Maribor
ne, ne primerjam
je pa potrebno take zadeve obravnavati skrajno resno, ker če je kršena spolna nedotakljivost na kakršenkoli način, taki ljudje nimajo kaj početi v vrhunskem športu ali delu z mladino, oprosti
Nobeden ne trdi, da ni potrebno obravnavati skrajno resno. Mene pri vseh teh primerih moti, da se nekdo spomni prijavit šele po več letih in bo težava dokazovati nedolžnost. Da bo Fabjan zaznamovan, recimo kljub temu, da bo spoznan za nedolžnega, pa je jasno vsem. Tu bo zdaj njegova beseda proti njihovim besedam. Mimogrede, kaj ni judo grob šport?

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.125
7.570
113
Predvsem s tvojo pomocjo in ostale zdogocasne raje, ki komaj caka, da pove svoje irelevantno mnenje.

Zakaj se to po medijih vlaci? Je kaki doprinos k resevanju tega problema, razen stigamtizacije in "zaznamovanosti" VSEH vpletenih.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.821
10.151
113
Nobeden ne trdi, da ni potrebno obravnavati skrajno resno. Mene pri vseh teh primerih moti, da se nekdo spomni prijavit šele po več letih in bo težava dokazovati nedolžnost. Da bo Fabjan zaznamovan, recimo kljub temu, da bo spoznan za nedolžnega, pa je jasno vsem. Tu bo zdaj njegova beseda proti njihovim besedam. Mimogrede, kaj ni judo grob šport?
Pazi, da se ne boš predaleč zaplezal.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

mistique

Guru
16. jun 2009
14.753
2.473
113
Emona / Carnium
Kako to, da se vse spomnijo šele po xy letih?
Vprašaj psihologa. Zaradi sramu, strahu, občutka krivde, psihološke manipulacije, travmatske vezi itd. Žrtve v času zlorabe pogosto ne dojemajo, da gre za škodljiv odnos oz. kazniva dejanja. To se razjasni kasneje z odmikom (iz toksičnega odnosa in okolja) in terapijo.

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.670
529
113
Vprašaj psihologa. Zaradi sramu, strahu, občutka krivde, psihološke manipulacije, travmatske vezi itd. Žrtve v času zlorabe pogosto ne dojemajo, da gre za škodljiv odnos oz. kazniva dejanja. To se razjasni kasneje z odmikom (iz toksičnega odnosa in okolja) in terapijo.
jaz poznam dve taki, sedaj odrasli ženski
še danes ne funkcionirata najbolje

19. jul 2007
2.953
1.664
113
V pogovoru za časopis pa je priznal, da je bil v preteklosti v intimnih zvezah s svojimi varovankami, a da "ni bil nikdar v življenju z nobeno od njih intimen proti njeni volji"

Kot oče dveh najstnic, ki trenirata v klubu, sem si mnenje o dotičnem gospodu že ustvaril.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.083
969
113
toti Maribor
Ne vem no. Piše, citiram: nekdanja judoistka, ki je podala prijavo, je že v preteklosti večkrat opozorila na nedopustno Fabjanovo ravnanje, a se Olimpijski komite Slovenije ni odzval. Takrat je OKS-u predsedoval Bogdan Gabrovec, ki se je po izteku mandata vrnil na položaj predsednika Judo zveze Slovenije, kjer je dolga leta sodeloval s Fabjanom.
In da OKS ni reagiral, skoraj dvomim.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.162
2.489
113
Pomurje
to, da so prijemi in treningi bili grobi je znano že od nekdaj.

To da so bili spolni delikti je meni novo, čeprav sem danes prebral, da je tudi z večimi imel "prostovoljni" spolni odnos( po njegovo) in dejansko to ni novo.

Tip je trenerski psiho 100%, za spolne delikte si pa najprej zasluži dokaze in nato obtožbe.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.162
2.489
113
Pomurje
jaz ne morem verjet, da to, da domnevno enega šlataš tam spodaj, primerjaš s trdo roko
saj poznamo primere kvazi maserja/doktorja iz USA telovadne reprezentance?

a si ti predstavljaš, koliko jajc moraš imeti, da greš sploh zadevo prijavit?

Bravo dekleta
upam, da imajo dekleta trden dokaz, drugače bodo še enkrat povožena.

In vprašanje za dekleta, zakaj je to v medijih in ne tiskovka na policiji po končanih preiskavah in podani obtožbi?