Marjan Fabjan

Mislim, da je za Fibjana zadeva končana. Tudi, če bo kdaj oproščen, bo še vedno za nekatere kriv. Tudi klub bo moje moral zapret. Poglejte samo kaj se menijo za Vogrinca. Brez kakršnih koli dokazov ali obsodb. Pač iz ust do ust. In problem je ravno tu, da mediji prej vedo kot policija. kalbo upam, da se nisem zaplezal preveč.
tole si ga pa usekal mimo......

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.779
5.366
113
Urška Žolnir Jugovar je v izjavi za TV Slovenija sporočila, da je bilo sodelovanje z Marjanom Fabjanom vedno korektno in profesionalno, hkrati pa dodala, da ostro obsoja vsakršno nasilje.
vir

Nekje sem zasledil, da se omenjajo neki sestanki pred leti na državnem nivoju judo zveze. Če bi šlo za kazniva dejanja, mora biti obveščena policija. Enako kot smatramo, da ne more škof rešiti primera pedofilije, ki bi jo zagrešil duhovnik, ne more kaznivega dejanja rešiti športna zveza. Ne sme niti poskušati reševati, ker bi prevzela vlogo oblasti, ki jo imajo državni organi. Ugibal bi, da je šlo za nekaj precej bolj "nedolžnega", oziroma stvari, ki so povezane s športom, agresivnimi treningi, dovolilnice za prestop v drug klub ...
Medijska kost je bila vržena, kliki so, reklame bodo prinesle denar v času kislih kumaric, razplet pa bomo videli, če bomo kdaj doživeli.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.270
2.456
113
Jaz vem, da se lahko zgodi(!), da bodo morale vse ženske v moji veji, ''dati''!
In ne samo v športu. Pazi tole - v pisarnah tega problema ni!
In treba se je na to psihično pripravit.
#jabe je super rekla: ni to spol, to je stanje duha! Demi Moore

Razen, če bodo trenirale šah!

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.556
12.197
113
vse kere, so se z imenom in priimkom izpostavile, pravijo da ni bilo nič posebnega.
neimenovane pa udri po siromaku. ... ž
čudno, al ni čudno?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.523
4.389
113
To okoli Tone je seveda res. Sploh ko je bil z generacijo "vražjih slovenk" so baje vsako noč imeli raztur. Na OI so jih hoteli iz hotela vrečt, samo je Milan Kučan kot predsednik države poklical upravnika hotela (nek D. Trump mislim da je bil) in so uredili za en paket ruskega kaviarja.

Aje ne to je bilo ko sta se Zaho pa Katanec pričkala ... tam je tudi Kučan klical?

V glavnem da povzamemo vsega so krivi komunisti, danes strici iz ozadja ...

• Haha
Reactions: zakon

zakon

Guru
16. maj 2008
9.094
973
113
toti Maribor
To okoli Tone je seveda res. Sploh ko je bil z generacijo "vražjih slovenk" so baje vsako noč imeli raztur. Na OI so jih hoteli iz hotela vrečt, samo je Milan Kučan kot predsednik države poklical upravnika hotela (nek D. Trump mislim da je bil) in so uredili za en paket ruskega kaviarja.

Aje ne to je bilo ko sta se Zaho pa Katanec pričkala ... tam je tudi Kučan klical?

V glavnem da povzamemo vsega so krivi komunisti, danes strici iz ozadja ...
Pa iz katere riti vlečete take? Sem mislil, da berete bolj resne novice. Še enkrat. baba čula baba rekla.