Kakšen krompir? Kaj povsod tlačite te invazivne novotarije iz Amerike?tudi, vse prepovedat. pa jugo tud
samo še krompir pa zelje, lokalno. Case closed.
Ajda (pa zelje).
Kakšen krompir? Kaj povsod tlačite te invazivne novotarije iz Amerike?tudi, vse prepovedat. pa jugo tud
samo še krompir pa zelje, lokalno. Case closed.
daj nekomu ki nikol ne pije, en pir za spit pa da vidimo kako bo delal.Če spiješ pivo ali pa 2 deci lahko še delaš.
Spohaj enga pa da te vidim...in tvojo efektivo.
Sami sebi pljuvajo v skledo za aktivacijo študentarije, ti so tudi najbolj dovzetni za levičarska flancanja. Levica si na ta račun rešuje rit.
Pa da ne bo pomote, sem jo v študentskih letih skadil za eno balo, vendar da država to podpira mi je pa mimo.....
No ne ga srat no. Če bi se ga vsak dan s šnopcem nabutal do amena bi ti tudi eno leto izpuhtelo iz spomina.Nisem strokovnjak ne za alkohol ne za travo, zato se moram zanesti na druge:
Srečam po kar nekaj letih sošolca iz osnovne šole, pa beseda da besedo in ko se pogovarjamo, mi sam pove.:
V srednji šoli smo skoz travco kadil, ampak sem nehal, samo še alko, tega sranja (o. p. travco) se ne dotaknem več. Celo leto mi je dobesedno izpuhtelo iz spomina.
Skratka, nekdo ki je konkretno probal oboje niti slučajno ne enači obeh stvari (je pa seveda to anekdotičen, enkraten primer)
Tisti uporabniki travce, ki so sposobni malo samokritične ocene, vedo povedati, da se to mnogokrat zgodi, ne samo da neko obdobje izpuhti iz spomnina, tudi drugače kar malo ostane od tega obdobja.
Tako da tisti zgornji, zagotovo potrjen, vendar enkratni primer, zelo verjetno niti ni kakšna res posebna izjema.
daj nekomu ki nikol ne pije, en pir za spit pa da vidimo kako bo delal.
tisti ki pohajo občasno/redno (stvar interpretacije), ga tudi en joint ne zatolče.
Ne.Če bi alkohol komaj danes izumili, bi bili za njegovo legalizacijo?