Ljubljana - brezvezno mesto?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
46.278
6.352
113
Isto smo pri nas zdaj dobili listke da se polistkajo kolesa......se že 5let ukvarjamo čigava so pa kako bi se jih znebili....

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

erikson

Guru
25. avg 2007
26.455
9.599
113
Nina Zidar Klemenčič je bila zlorabljena in nima nobenih dokazov, da je Zoki zahteval ali prejel podkupnino.

"Odvetnica Nina Zidar Klemenčič nima nobenih dokazov ali vedenja (znanja), da bi bila kadar koli zahtevana, dana ali prejeta kakršna koli provizija, podkupnina ali nedovoljena korist s strani Zorana Jankovića ali z njim povezanih oseb," še piše v dokumentu.

Nina Zidar Klemenčič je za TV Slovenija potrdila, da je z Jankovićem sklenila poravnavo. "Poravnava je edina racionalna rešitev glede na to, da sva bila v tej akciji zlorabljena oba, sama očitno tudi z namenom, da se zlorabi župana. Sama sem takoj po objavi posnetkov pojasnila, da so posnetki daljšega pogovora iztrgani iz konteksta in manipulativno premontirani ter da izjav, vezanih na gradnjo hotela, v kontekstu, kot je sestavljen v posnetku, nisem izrekla," je sporočila.

• Haha
Reactions: Kamele0N

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.246
4.463
113
Ljubljana
hmpg.net
Zanimivejši od dveh posnetkov z Nino Zidar Klemenčič je tisti, ko govori o županu Ljubljane Zoranu Jankoviću in njegovem načinu vodenja prestolnice. “Janković je zelo močna figura in tudi zelo koruptivna figura,” sogovorniku neposredno pove Zidar Klemenčičeva ter doda: “Z njim je zelo lahko.” Na vprašanje, v kakšnem smislu, odvetnica odgovori: “on ima svojih 10 odstotkov in to je to.” “Če mu torej daš deset odstotkov …” nadaljuje sogovornik, “dobiš vse, tako enostavno,” Zidar Klemenčičeva dokonča njegov stavek.
"Zidar Klemenčičeva nima lastnih zaznav ali vedenja o kakršnih koli neprimernih ravnanjih, ki so bila o županu Jankoviću predstavljena v prisluhih. Prav tako – kot piše – nima dokazov ali vedenja, da bi Janković ali z njim povezane osebe kadarkoli zahtevale, dale ali prejele kakršnokoli provizijo, podkupnino ali nedovoljeno korist."

vse da se ne plača odškodnina.

• Všeč mi je
Reactions: erikson