Seveda je pokrito pa verjetno z desetimi kamerami, najmanj.Ma daj, 3M je pokrito z vseh mogočih kotov. Sem preprican da ga snema vsaj 5 kamer.
In ob toliko kanerah ne ugotovijo kdaj je izginila kugla premera nekih 30cm?
Zastopim da ne najdejo storilca s kapuco, ampak da ne vejo kdaj je izginila kugla?
Sumljiv si..Seveda je pokrito pa verjetno z desetimi kamerami, najmanj.
Je pa čas dopustov pa ni nobenega da bi pregledal posnetke. Mogoče pa celo niti ni prevelikega interesa. Tudi sam mislim da so obe "kugli" v Ljubljanici.
Sem si pa ravno dan pred izginotjem druge krogle ogledal kako so montirane. Moram reči da se čudim da je sploh še kakšna na svojem mestu. Resno govorim.
A je takole zgledala tvoja kontrola?Seveda je pokrito pa verjetno z desetimi kamerami, najmanj.
Je pa čas dopustov pa ni nobenega da bi pregledal posnetke. Mogoče pa celo niti ni prevelikega interesa. Tudi sam mislim da so obe "kugli" v Ljubljanici.
Sem si pa ravno dan pred izginotjem druge krogle ogledal kako so montirane. Moram reči da se čudim da je sploh še kakšna na svojem mestu. Resno govorim.
Ko bom šel jutri na "bolšji trg" (starine) bom preveril trenutno stanje pa še kakšno fotko bom naredil! Potem jo pa tu objavim če boste za to?A je takole zgledala tvoja kontrola?

a si bil na bolšjaku?Temu se reče "dobro" sidranje!![]()
![]()
Samo mimo sem šel na brzino. Bilo je precej zgodaj....a si bil na bolšjaku?
Jaz sem bil še pred vročino..nekaj je bilo.Samo mimo sem šel na brzino. Bilo je precej zgodaj....