Ljubljana - brezvezno mesto?

mistique

Guru
16. jun 2009
15.421
2.916
113
Ker je med njimi očitno zelo veliko takšnih s "psihičnimi težavami", kar vedno izvemo ob "incidentih".
Kakšne težave moraš imeti, da človeku s psihičnimi težavami (poleg tega še narkomanu! :jok:) na prvo žogo verjameš na besedo, samo zato, ker tvoji amigdali dobro zveni. :valjamse:
Tale Grega je "vaš" jurek1973 (posvetuj se z lokalnimi katolibani). Dajte se malo preštet.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.776
8.120
113
Se pa razglaša za muslimana.

Tudi za darth vaderja. Zakaj tega resno ne jemljete?! A ni to se bolj neka temna sila kot obicen musliman?

Da se ne smesis dalje, pejd vprasat ženo, cesa se bolj boji:
- nakljucnega muslimana
- nakljucnega agresivnega psihicnega bolnika, ki je povrh se junkie

Tako so se Romi zgodili. Izgovori za nekaj, da se je lahko pike nabiralo nekje drugje.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.566
1.612
113
Ta je prvi "Darth Vader", ki je koga štihnil. Še nisem slišal za koga drugega.
Muslimanov pa že (nadproporcionalno) veliko.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.323
8.179
113
Lepo ds mediji izpostavijo, da je slovenski državljan. Da je storilec nelegalni migrant ali pripadnik romske skupnosti pa se ne napiše.

• Všeč mi je

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.509
7.605
113
Tale narkič pa je res prav prišel ljubiteljem kulta smrti.

Ta izmeček je točno to kar je. Izmeček in psihični bolnik v pravem pomenu besede. Nevreden da tepta našo zemljo, bel ali ne, musliča ali ne.

Ampak kako zdaj napredujemo? 100 proti ena, ali 200 proti ena?

• Všeč mi je

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.776
8.120
113
Torej primerjaš naključnega muslimana z psihičnim bolnikom? OK, fer.

Ne, to ti delas in sem ocitno uspesno pokazala, kako skrajno bebavo je to.

Tip je nastel nekaj pravljicnih bitij, s katerimi se identificira in ti si ven pobral tisto, ki gre s tvojo agendo. Nikogar ni stihnil, ker naj bi bil musliman, ampak ker je psihicni bolnik in junkie. In le-ti so bistevno bolj nevarni kot muslimani, razen ce ti niso zraven tudi psihicno moteni na enak nacin. Skupni imenovalec je psihicni bolnik na drogah in ne vera.

• Všeč mi je

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.421
4.183
113
Ljubljana
hmpg.net
Ne samo da je narkoman, psihični bolnik, tudi na Metelkovo je hodil. Zapret to gnezdo razvrata, tam se zbirajo, kaj zbirajo, šolajo morilci poštenih slovenskih (ups, šofer je bil migrant) katoliških duš.

• Haha

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.415
9.531
113
Zakaj sedaj Policija ugotavlja, da bi že po starem zakonu lahko reagirali (morali) v Novem mestu reagirati drugače, bolj strogo?
Ne vem iz cesa si ti razbral da je kdo to ugotovil. So ugotovili ful enih nepravilnosti (med drugim da se poloznice neb smeli napisat) in da niso ugotovili nepravilnosti pri varnostnikih ampak to v nicemer ne bi spremenilo razpleta tam.