Ljubljana - brezvezno mesto?

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.269
4.724
113

Ljubljana ne slovi kot mesto, kjer bi bil javni prevoz učinkovit, dostopen in hiter, zdi pa se, da so se razmere v zadnjem času še poslabšale. Odgovorni pravijo, da ni tako hudo.

"Po enem kolapsu ne moremo soditi javnega prometa," pravi direktor LPP Peter Horvat, ki se je prav tako zahvalil policistom in redarjem, saj bi bili brez njih kolapsi vsakodnevni.

"Vozniki, ne vozite v križišče, če veste, da ga ne morete izprazniti," je pozval. "Če rešimo ta problem, v Ljubljani ne bomo imeli zastojev," je prepričan.

"Ni tako hudo," je o javnem prometu v Ljubljani dejal Horvat in poudaril, da so do LPP najbolj kritični tisti, ki ga ne uporabljajo. "Raziskave kažejo, da so naši potniki zadovoljni."

"Voznih redov ne moremo delati na pamet. Ko se delajo analize in pripravljajo vozni redi, se vedno upoštevajo tudi validacije. Če imam 80 validacij, avtobus pa ima kapaciteto 150 potnikov, ne dodamo avtobusa," je problem opisal direktor LPP.

V konicah so avtobusi nekoliko počasnejši, več jih zato pride en za drugim, "ljudje pa hočejo na prvega, čez dve minuti pride naslednji, ki je napol prazen. Tudi to nas tepe," je prepričan.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.362
4.174
113
Ljubljana
hmpg.net
Tema o Ljubljani in Jankoviću v kateri se izpostavi poraz Jankovića na sodišču oz. sodiščih kar je bolj kot ne redkost in nato uleti ferdo z "Janša tudi". Ahahahaha :valjamse:
Ahahahaha - kaj od tega pravzaprav ni res. ali je problem samo to, ker sem napisal jaz, ne pa nekdo, ki je "tvoj".

In fakat je - Klemenčič je takrat postavil neke standarde (in dan prej je definitivno pil manj kot jaz), ki so jih njegovi nasledniki spustili v globine Loch Nessa. Fakt je, da je KPK danes obskurno odlagališče kadrov.

Takrat bi morala OBA - OBA ne samo Zoki (ki bo, kot sem že mnogokrat napisal župan do konca, v trenutku, ko pa ne bo več, bo pa ali mrtev ali zaprt) tudi dr. IJ biti odstavljena (ne odstopiti, to je častno dejanje). Ker pa nista imamo kar imamo. Živali, drevesa, ni da ni.

In tak komentar, kot je tvoj ahahahaha, je podpora stanju, ne kritika, ne rešitev, ti se strinjaš, saj ti gre na smeh.

19. jul 2007
3.043
1.797
113
Pri grafičnem oblikovanju so se prav potrudili :).
1760594871446.png

1760594810972.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.238
17.745
113
Mogoče jaz kaj ne razumem, ampak Zoki je tožil in v nobenem primeru ne bi mogel biti obsojen. Je zgubil tožbo (in odškodnino) in to je to.

Obsodit pa bi ga morali v kaki zadevi kjer je bil obtožen.
Drži, narobe sem se izrazil. Sodišče oz. več njih je potrdilo legitimno ugotovitev KPK o kršitvah protikorupcijskega zakona. Zato pa sem v štartu napisal, da je zdaj na podlagi tega sodnega poraza (kar je žal zelo redka stvar) uradno kriminalec saj zganjanje korupcije ni nič drugega kot kriminal ampak kakšnih resnih posledic z izjemo škode njegovemu "dobremu" imenu ne bo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.238
17.745
113
Ob tej priložnosti nikar ne smemo pozabit, da Janša negativno vpliva na Slovenijo ter s tem seveda tudi na naše glavno mesto že od leta 1991 in ne zgolj od leta 2006 dalje, za povrh vsega pa sploh nima naslednika saj obstoja le-tega ne dopušča pod nobenim pogojem.

Evo, nar'jen'. :cheer::evil:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N