Če lahko obstaja Marihuana marš lahko tudi Turisti marš.
za legalizacijo turizma.Če lahko obstaja Marihuana marš lahko tudi Turisti marš.
Verjamem, kadar se ti uspeš primajat sem
Kot sem napisal. Jamrači in zgube se bodo vedno pritoževali...Heh, si me spomnil... Poznam nekoga, ki se je iz LJ preselil na Bled, "ker je tam tako lepo". Zdaj se pritožuje nad trumami turistov. Obenem se dnevno vozi na šiht v LJ, delat gužvo na cesti in v mestu.
Srce pumpaurico nazaj..sigurno prazniki spet v nemčiji al kamione na vlake al kaj je že vedno krivo, samo da ni kriva politika.
Antinatovsko delovanje.urico nazaj..sigurno prazniki spet v nemčiji al kamione na vlake al kaj je že vedno krivo, samo da ni kriva politika.
Tam ne marajo samo Izraelskih turistov...
V bistvu je sedaj izgubil že v tretje saj je bil prej enak rezultat tudi na upravnem ter vrhovnem sodišču. Ugotovljene kršitve zakona o preprečevanju korupcije so torej legitimne oz. pravnomočne kar pa verjetno ne bo imelo prav nobenih konkretnih posledic za Jankovića z izjemo okrnjenosti njegovega "dobrega" imena.Brezmadežni dobio flek...
![]()
Zoran Janković na Evropskem sodišču za človekove pravice izgubil tožbo proti Sloveniji
Zoran Janković je na Evropskem sodišču za človekove pravice (ESČP) izgubil pritožbo zoper Slovenijo v zvezi z ugotovitvami Komisije za preprečevanje korupcije (KPK).vecer.com