Pameten sine....si mu čestital ?Moj sin je bil na enem od teh busov... 2 uri se niso premaknili z mesta...
Potem je šel dol in drugače prišel domov
Veš da....Pameten sine....si mu čestital ?
Moj sin je bil na enem od teh busov... 2 uri se niso premaknili z mesta...
Potem je šel dol in drugače prišel domov
Butale majo tko fajn župana... Tud gužvo zrihta nenormalno dobro...V Butalah je zmajkalo elektrike v nakupovalnem centru. Gasilci so rešili 12 ujetih obiskovalcev. 7 jih je bilo ujetih v dvigalu. 5 jih je bilo ujetih na tekočih stopnicah![]()
Pa lej, nekdo ga je izvolil, z absolutno večino. Vsakič višjo.Butale majo tko fajn župana...
Jaz ne.. Jaz sem Ljubljanski provincialec, katerega predniki živino 100m znotraj Ljubljanske občinske meje že 300 let. Mi nismo prišli v Ljubljano... Ljubljana je prišla k nam... V bistvu nas je aneksirala...Pa lej, nekdo ga je izvolil, z absolutno večino. Vsakič višjo.
Še huje, tukaj so bili ujeti v peš coni. Eden je baje sam našel odprta vrata in odšel domov, kjer je prejel čestitke za iznajdljivost in medaljo za pogum.V Butalah je zmajkalo elektrike v nakupovalnem centru. Gasilci so rešili 12 ujetih obiskovalcev. 7 jih je bilo ujetih v dvigalu. 5 jih je bilo ujetih na tekočih stopnicah![]()
Da so bila odprta je tvoja podcenjujoca domneva.Še huje, tukaj so bili ujeti v peš coni. Eden je baje sam našel odprta vrata in odšel domov, kjer je prejel čestitke za iznajdljivost in medaljo za pogum.
Impliciras da bi se moral mladostnik se bolj izpostavit? Ze tako bo nosil posledice skozi zivljenjeTežko je rečt vozniku da odpre vrata, še težje se je pa odklopit od telefona.
Vrat sploh ni bilo, medalje tudi ne, kaj pa zdaj? Kaj pa če to niso bile domneve ampak samo priročni okraski sarkazma.Da so bila odprta je tvoja podcenjujoca domneva.
Ne vem več, če govoriva o isti stvari.Impliciras da bi se moral mladostnik se bolj izpostavit? Ze tako bo nosil posledice skozi zivljenje