Listje

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.193
253
83
Iz cistega firbca - zakaj dvignil kosilnico?
Trava je pokošena v soboto na 45mm (po dveh tednih). Listje pa je na njej, ne v njej. Torej na večji višini od 45mm. Pa še listje ni geometrijsko čisto ravno, pač pa zakrivljeno. Zato na tej višini listje super pobere, ne da bi pri tem ponovno pokosilo tudi travo. Ko bo pa trava zrastla, bom pa videl, ali je treba kaj spremeniti glede višine.

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.224
991
113
Trava je pokošena v soboto na 45mm (po dveh tednih). Listje pa je na njej, ne v njej. Torej na večji višini od 45mm. Pa še listje ni geometrijsko čisto ravno, pač pa zakrivljeno. Zato na tej višini listje super pobere, ne da bi pri tem ponovno pokosilo tudi travo. Ko bo pa trava zrastla, bom pa videl, ali je treba kaj spremeniti glede višine.
No jest to delam vse istocasno.. je pa res da pravega odpada listja se niti ni bilo.. mam se akacijo zeleno - tist je sele veselica oz. 1001 listek

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.193
253
83
No jest to delam vse istocasno.. je pa res da pravega odpada listja se niti ni bilo.. mam se akacijo zeleno - tist je sele veselica oz. 1001 listek
Saj jaz sem to soboto tudi vse naredil istočasno... Ampak je bila košara takoj zabita. Mešanica listja in trave. Zato sem iskal neko boljšo varianto.
Jah, listje češnje pa kar dobro leti dol v teh dnevih, na srečo drugega drevja ni, razen ene 3 okrasna majhna drevesca, ki pa kaj veliko listja ne bodo potresla.