Čaki, a si ti malo rasist? Ločuješ po poreklu? Napadi na migrantke so manj "narobe"?Število spolnih napadov je naraslo, vendar so bili vsi na migrantke/te.
Čaki, a si ti malo rasist? Ločuješ po poreklu? Napadi na migrantke so manj "narobe"?Število spolnih napadov je naraslo, vendar so bili vsi na migrantke/te.
Daj, a lahko ti nam nevednežem obrazložiš, kaj imaš od tega da zagovarjaš to golazen, te gnide človeštva??? Kajnti mora v betici delat, da ne spregledaš, kaj ti navali islamizacije pomenijo za EU? Vem, da si posebem tič, ker normalen ne moreš v Radgoni sendviče s poli klobaso talat tej drhali. Ampak po vsem tem času, pa madona, mora normalnemu človeku v (prazno) betico že počasi kapnit, kaj to vse pomeni. In 11 let po največjem migantskem pritisku, po 11 letih vednu hujšega sranja po EU se najdeš ti, ki upaš vse to zagovarjat. Povej nam, ali ti še sedaj plačujejo, ali pa si res tako zabit kot mirsi z njegovo Rusijo. Ne razumem, prosim razliži nam nevednežem.
P.S prosim ne mi s pravljicami, da mi bodo ti ljudje plenice v DSOjih menjvalali. Ne mi s tem.
Preberi moje objave, preden me vsepoprek in na pamet obtožuješ. In spravi se na normalen nivo komunikacije, ker nisva pijana frenda za šankom.Daj, a lahko ti nam nevednežem obrazložiš, kaj imaš od tega da zagovarjaš to golazen, te gnide človeštva??? Kajnti mora v betici delat, da ne spregledaš, kaj ti navali islamizacije pomenijo za EU? Vem, da si posebem tič, ker normalen ne moreš v Radgoni sendviče s poli klobaso talat tej drhali. Ampak po vsem tem času, pa madona, mora normalnemu človeku v (prazno) betico že počasi kapnit, kaj to vse pomeni. In 11 let po največjem migantskem pritisku, po 11 letih vednu hujšega sranja po EU se najdeš ti, ki upaš vse to zagovarjat. Povej nam, ali ti še sedaj plačujejo, ali pa si res tako zabit kot mirsi z njegovo Rusijo. Ne razumem, prosim razliži nam nevednežem.
P.S prosim ne mi s pravljicami, da mi bodo ti ljudje plenice v DSOjih menjvalali. Ne mi s tem.
Se tebi zdi taki nivo pisanja normalen? Zakaj, pa ne uporabljaš enakega termina za žide, ki so pobili 30.000 nič krivih otrok?Daj, a lahko ti nam nevednežem obrazložiš, kaj imaš od tega da zagovarjaš to golazen, te gnide človeštva??? Kajnti mora v betici delat, da ne spregledaš, kaj ti navali islamizacije pomenijo za EU? Vem, da si posebem tič, ker normalen ne moreš v Radgoni sendviče s poli klobaso talat tej drhali. Ampak po vsem tem času, pa madona, mora normalnemu človeku v (prazno) betico že počasi kapnit, kaj to vse pomeni. In 11 let po največjem migantskem pritisku, po 11 letih vednu hujšega sranja po EU se najdeš ti, ki upaš vse to zagovarjat. Povej nam, ali ti še sedaj plačujejo, ali pa si res tako zabit kot mirsi z njegovo Rusijo. Ne razumem, prosim razliži nam nevednežem.
Če je pa janez reku, da to ni genocid.Se tebi zdi taki nivo pisanja normalen? Zakaj, pa ne uporabljaš enakega termina za žide, ki so pobili 30.000 nič krivih otrok?
Ja. Se mi zdi. Ne pišem o židih. Zakaj da fak spreminjaš temo?Se tebi zdi taki nivo pisanja normalen? Zakaj, pa ne uporabljaš enakega termina za žide, ki so pobili 30.000 nič krivih otrok?
Prbiram tovje bjave in vidim predvsem malikovanje in sočutje do te gamadi. Ne rabim dvigovat nobenega nivoja komunikacije. Ni potreben. Od tebe pa vseeno prilakujem smiselen odgovor.Preberi moje objave, preden me vsepoprek in na pamet obtožuješ. In spravi se na normalen nivo komunikacije, ker nisva pijana frenda za šankom.
Za dogodke izpred 11 let prva zaslužna Angela Merkel (stranka cdu oz. po slovensko krščanski demokrati).Daj, a lahko ti nam nevednežem obrazložiš, kaj imaš od tega da zagovarjaš to golazen, te gnide človeštva??? Kajnti mora v betici delat, da ne spregledaš, kaj ti navali islamizacije pomenijo za EU? Vem, da si posebem tič, ker normalen ne moreš v Radgoni sendviče s poli klobaso talat tej drhali. Ampak po vsem tem času, pa madona, mora normalnemu človeku v (prazno) betico že počasi kapnit, kaj to vse pomeni. In 11 let po največjem migantskem pritisku, po 11 letih vednu hujšega sranja po EU se najdeš ti, ki upaš vse to zagovarjat. Povej nam, ali ti še sedaj plačujejo, ali pa si res tako zabit kot mirsi z njegovo Rusijo. Ne razumem, prosim razliži nam nevednežem.
Ne spreminjam teme! Kakšen človek si, da sploh kaj takega misliš? Kaj imaš kakšne osebne izkušnje z muslimani ali pišeš na podlagi medijskih informacij oz. baba rekla baba čula? Kaj si ti kaj več kot oni? Eden z brki se je včasih imel za nadčloveka, pa vemo kako se je končalo. Tako da te je lahko sram . Sem mislil, da ima take izpade zgolj 8888, pa vidim da vas je še več tu gori. Upam, da nisi takega mišljenja prenašal na svoje potomce. Kolikor vem se je islamizacija začela z okupacijami zahodnega sveta, kao demokratizacija itd. Pa tu si poglej oddajo, kam pripeljejo take izjave.Ja. Se mi zdi. Ne pišem o židih. Zakaj da fak spreminjaš temo?
Saj vem... floskule, a si nadčlovek ipd.... Pa budalo frdamano, seveda si.... ti, jaz in mi vsi! Pa krucefiks a beži pred kokosi ki padajo iz palm? A živiš v neki normalni civilitaciji? Če se ti kolca po Afriki, islamu, bližnjem vzhodu. Pa krucefiks bodi ded, prodaj vse skupaj kar si ustvaril in ****** dol. Kaj te omejuje? Spuzdi dol i jebi se tam z črnci in muslimani in pusti mene, in normalne ljudi tukaj da živimo svoj jebeni lajf!Ne spreminjam teme! Kakšen človek si, da sploh kaj takega misliš? Kaj imaš kakšne osebne izkušnje z muslimani ali pišeš na podlagi medijskih informacij oz. baba rekla baba čula? Kaj si ti kaj več kot oni? Eden z brki se je včasih imel za nadčloveka, pa vemo kako se je končalo. Tako da te je lahko sram . Sem mislil, da ima take izpade zgolj 8888, pa vidim da vas je še več tu gori. Upam, da nisi takega mišljenja prenašal na svoje potomce. Kolikor vem se je islamizacija začela z okupacijami zahodnega sveta, kao demokratizacija itd. Pa tu si poglej oddajo, kam pripeljejo take izjave.
![]()
Tovarne zlobe
Dokumentarna oddaja s pričevanji žvižgačev – sedanjih in nekdanjih zaposlenih pri upravljavcih družbenih omrežij – razkriva, kako Facebook, TikTok, X in druge platforme zavestno zanemarjajo skrb za varnost uporabnikov. Škodljivih, hujskaških in žaljivih objav namenoma ne odstranjujejo, saj prav...365.rtvslo.si
Ne rabim ga videt. Nočem, ne rabim in ko ga yebe... nisem ga klical sem in kurba izkoričevalska naj istane v svoji tako dragi Afriki in naj se jebe s svojim propadlim režimom.Aja to še. Najbolj glasni in sovražni so tisti, ki še v življenju niso videli od blizu migranta.
sej jih težko vidiš pri nas... gre se za ilegalne stoko kriminalce...Aja to še. Najbolj glasni in sovražni so tisti, ki še v življenju niso videli od blizu migranta.
Si razmišljal o kaki pomoči? Ker ti zgleda ni pomoči. Pa te tvoje pridevnike, kar za sebe uporabljaj, bo bolj učinkovito. Mene ne ganejo. Sem mislil, da si človek, pa vidim, da si en navaden..... Upam, da se ti ne bo zmešalo od tega sovraštva.Booodalu
Ne rabim ga videt. Nočem, ne rabim in ko ga yebe... nisem ga klical sem in kurba izkoričevalska naj istane v svoji tako dragi Afriki in naj se jebe s svojim propadlim režimom.
Če so tako mocni in sposobni, naj si ustvarijo svoj Monte Carlo sred Slonokošcene obale. Boli me qurac... a ja ne... ne ne gre... rabijo moj euro... booofalo noro!
Samo res.... kako se dovoljuje izpade, da se človek postavi za svojo deželo, za svoje ljudi (Zakon tudi ti si med mnjimi). Deželo, ki mu celo nudi sobvencionirano stanovanje. A ne Zakon??? Kako je to mogoče??? Pizde prklete nacistične!!!!Kaj moderatorji dovolite take izpade????
pacijentSamo res.... kako se dovoljuje izpade, da se človek postavi za svojo deželo, za svoje ljudi (Zakon tudi ti si med mnjimi). Deželo, ki mu celo nudi sobvencionirano stanovanje. A ne Zakon??? Kako je to mogoče??? Pizde prklete nacistične!!!!
Nočem prcat, ne rečem, da so vsi isti, samo povem... bivša je živela zraven (sosednji objekt) azilnega doma. V istem kompleksu so bile tudi družine z mladoletnimi puncami in fanti. Bilo je veliko pecanja iz strani azilantov , starejši-mlajše (mladoletne). Na srečo skozi ograjo. Azilanti kolikor vem imajo tudi izhode... Kaj vse je je dogajal pa res ne vem. Žalostno je bilo, da je bilo nekaterim puncam to ok.Aja to še. Najbolj glasni in sovražni so tisti, ki še v življenju niso videli od blizu migranta.