ja, sej to je verjetno največji problem. prebutaš, potem pa rečeš da si bil neprišteven, pa da si gej. To bi šlo ven.Problem je če prefukaš agruma, si fašist, dobiš max kazen in si na vseh možnih cajtngih.
ja, sej to je verjetno največji problem. prebutaš, potem pa rečeš da si bil neprišteven, pa da si gej. To bi šlo ven.Problem je če prefukaš agruma, si fašist, dobiš max kazen in si na vseh možnih cajtngih.
Dodaš, da se identificiraš kot ženska in imaš zaimke they ali kaj bolj eksotičnega.ja, sej to je verjetno največji problem. prebutaš, potem pa rečeš da si bil neprišteven, pa da si gej. To bi šlo ven.
Tukaj je bil sam......nobenega backupa ni imel....proti 2ma 100kilskima decoma....Največji problem je, ker se redko kdo res upa takemu glavo nastavit. Verjamem, da bi ga v Sloveniji marsikje ven nesli z glavo naprej, ne pa povsod. Ko je pri nas cigo napadel človeka in je bila po tem invazija cigotov na ulico so vsi sosedi samo kukali iz varnih špranjic, drugače pa vedno ful glasni.
povsem razumljivo, samo da mi razbija lokal in se dere ko opica, bi mi mrak padel na oči...to mislim. Tista pol o neprištevnosti ni tak iz trte zvita.Največji problem je, ker se redko kdo res upa takemu glavo nastavit. Verjamem, da bi ga v Sloveniji marsikje ven nesli z glavo naprej, ne pa povsod. Ko je pri nas cigo napadel človeka in je bila po tem invazija cigotov na ulico so vsi sosedi samo kukali iz varnih špranjic, drugače pa vedno ful glasni.
S tistimle kolom ti lohk kr dobr zagreni lajf, tko da načrti so eno, v živo pa prot takmu usekancu ni lih fajn. Kaj bi midva nardila pa kaj ne bi, bova vedela, ko se znajdeva v taki situaciji. Ja plan bi bil pa dober...Tukaj je bil sam......nobenega backupa ni imel....proti 2ma 100kilskima decoma....
Evo da mam tebe za backup bi blo samo ti z leve jaz z desne.....če maha....dobi stol v tintaro.....pol ga pa samo zafugirava med ploščice....
Pr nas na ulici, v bistvu praktično na dvorišču soforumaša, so enga takega usekanca, avtohtonega Slovenca, nalizanga ko marija, štirje policaji lep čas tlačil v marico, pa jim je komi uspel, tko da ti proti takem ki ima po defoltu mrak na očeh težko rata. Verjamem, da bi brez telefona njegove drage hitrej poletu not, sam so se kr namatral, je bil žilav ko pes.povsem razumljivo, samo da mi razbija lokal in se dere ko opica, bi mi mrak padel na oči...to mislim. Tista pol o neprištevnosti ni tak iz trte zvita.