Lepote multikulturnosti 4

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.566
7.662
113
Bom vpprašal ob priliki. Menda je Ptuj, nisem pa prepričan. Doma so iz ptujskega konca. Zgodilo se je pred mesecem dni. Je pa to stalna praksa baje. Prvič ali drugič nihče ne naredi. Če so interesi frusrtracije ali denar ne vem. Verjetno oboje. Itak je to biznis.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.675
6.396
113

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.391
2.364
113
Že.....ampak na vožnji voziš Golfa ki ima klimo tako.....doma potem pa Čitroena ki ima klimo tako....

Tud jaz ko se iz Tourana vsedem v sestrinega MB B sem izgubljen prvih 5min....

Ker ma ročno ko kamijon na ročko.....klimo na 3jem koncu armature......radio....ne najdeš kje se prestavlja postaje.....gre na volanu ampak samo tiste že shranjene......

Tko da ta komisija jo je pač hotla vržt še preden so se vsedli v avto....to pa hitro nanese 100+€ za bv

Ravno zato, ker te zadeve niso poenotene, pogledaš na konkretnem avtu preden greš na cesto. V istem avtu je naredila 30 ur vožnje verjetno. Inštruktor je vse pokazal.
Je ok, da si prvih 5 min izgubljen v avtu? In ti jemlje pozornost med vožnjo. Si ne bi raje na parkirplacu vzel 5 min in pogledal kje je kaj. Si sedeže, volan, ogledala tudi nastavljate med vožnjo?

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.391
2.364
113
Bom pa postavil vprašanje. Kako je z nami starimi prdci, ki smo polagali izpit na Citroenih AX, Renautih 5, in Golfih 1? A zato ne smemo uporabljat vozil z novodobnimi (kretenskimi) rešitvami avtoindustrije?

Zakaj ne? Tudi jaz sem se na faksu učil Pascal. Pa sedaj ne smem programirati v javi? Šola te navaja na konstanto učenje skozi celo življenje.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.391
2.364
113
Glede na vožnjo nekaterih, bi marsikateri stari prdec moral delati še enkrat izpit.
Ali pa vsaj par ur vožnje v avtošoli.
Samo ti nesposobni bi enako nesposobno vozili tudi v 40 let starem avtu v katerem je opravljal izpit. Ni samo nov avto faktor, je tudi starost, povečan promet, krožišča itd. Kvečjemu bi moral biti v novem avtu z vsemi asistencami bolj varen za druge.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.391
2.364
113
Bom vpprašal ob priliki. Menda je Ptuj, nisem pa prepričan. Doma so iz ptujskega konca. Zgodilo se je pred mesecem dni. Je pa to stalna praksa baje. Prvič ali drugič nihče ne naredi. Če so interesi frusrtracije ali denar ne vem. Verjetno oboje. Itak je to biznis.
Lej, to ti verjamem, da če jo bo želel vreči jo bo. V tem primeru mu je pač uspelo hitro na banalni zadevi, če ne bi pa našel kaj drugega med vožnjo.

Še vedno pa ni prav, da ne pozna osnovnih funkcij v vozilu.