Pljuvajo samo agrumi...pa Lame!Evo, jst pljunem vate in tebi podobnem.
Pljuvajo samo agrumi...pa Lame!Evo, jst pljunem vate in tebi podobnem.
Očitno se strinjaš pa tebi podobni, potem nebi samo pljuvali po RKC pedofiliji temveč tudi čez druge, kjer pravzaprav vsi delajo tako.
Ker že vlečeš RKC v to sranje.
Naj pedofilijo dela RKC, muslič, belec, črnc, Balkanc ali čistokrvni arijski Nemec, je NAROBE.
Če izvzamemo prve 3 sekunde. Kaj pa se potem dogaja? Nadlegovanje, izzivanje in kontra verbalni nabapad. Da bi pustila da se situacija umiri, pa čokoladki na misel ne pade. Ma bejž, nič boljša ni kot ostali, ki za vse krivijo belce.![]()
V Ljubljani napadli temnopolto žensko: "Da v Sloveniji ni rasizma?" (Video)
Rasističen izbruh sredi belega dne v Ljubljani. Govorili smo z Eliso Camaro, Afro-Slovenko, ki so jo ponižali pred otroki.www.zurnal24.si
Ta je itak ubrisana,Če izvzamemo prve 3 sekunde. Kaj pa se potem dogaja? Nadlegovanje, izzivanje in kontra verbalni nabapad. Da bi pustila da se situacija umiri, pa čokoladki na misel ne pade. Ma bejž, nič boljša ni kot ostali, ki za vse krivijo belce.
Ja ni glih tako!BMK za Kamelo. Sem napisal kar je prav, ne kaj nekdo misli.
In samo debil opravičuje pedofilijo nekoga z: sej oni pa tudi to delajo.
Ne kapiraš? Jaz obsojamo vse pedofile vi pa samo tiste iz RKC, sicer bi se penili okoli ust tudi pri ciganih in muslimanih, kjer je normalno da se gredo pedofilije.A si pijan ali enostavno nisi več sposoben razumeti prebranega?
Ne kapiraš? Jaz obsojamo vse pedofile vi pa samo tiste iz RKC, sicer bi se penili okoli ust tudi pri ciganih in muslimanih, kjer je normalno da se gredo pedofilije.
Sem kapital ampak vi ne kapiraš, ker ko dobijo kakšnega iz RKC ja je takoj Rim Pom Pom, ko pa to delajo muslimani in cigani na dnevni ravni pa ste lepo tiho. Jaz pa takoj obsojam vse ne tako kot vi.Dejansko ne znaš prebrat, oz. ne razumeš prebranega.
Sad je napisal:
Naj pedofilijo dela RKC, muslič, belec, črnc, Balkanc ali čistokrvni arijski Nemec, je NAROBE.