Škoda besed. Se Kakšno je spregledal. Tega je toliko da ali si izdajalec svojega naroda, rase ali vere ja ateizem je tudi vera ali pa slep kot kura. Druge razlage ni. Očitno mi dol visi za svoje otroke ali pa je že izdal svojo kri.
Kje točno sem jaz pisal, da bi koga na vrbe ali pa kam drugam obesil?Par postov nazaj pišeta kako bi vse na vrbe obesila, v isti sapi pa se delata največja mirovnika. Seveda pa za tipkovnico ne bosta rešila NIČ.
Ne rabis napisat. Bolani mozgani levakov to sklepajo, ker si desnicar.Kje točno sem jaz pisal, da bi koga na vrbe ali pa kam drugam obesil?
Oprosti mucek, potamanil bo bolj primeren izraz?Kje točno sem jaz pisal, da bi koga na vrbe ali pa kam drugam obesil?
Kje točno sem to zapisal? Ali pa kaj podobnega. Zdaj pa naprej kriči in razbijaj, da me preglasiš, ker vemo, da tvoje sorte drugega ne znate.Oprosti mucek, potamanil bo bolj primeren izraz?
A ni bil "en" tak kulturno umetniški dogodek '45ega in kasneje v 90ih?Daj nehaj trolati. Že tretjič ponavljaš iste nesmisle. Pobijanje je kultura zate?