Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Če misli kdo nalepit link do videa, ki prikazuje ta umor - prosim ne. Res obstaja, morilci so dejanje posneli, je izjemno krut in potrjen za avtentičnega. Kot info bi to moralo zadostovati. Aja pa večina Maročanov se od dejanja distancira in ga obsoja. Konec koncev se tudi zavedajo, da so turisti za njih kar pomembni.

sem bral opis dogajanja. mi je slabo...
me pa zanima...mogoče sem čuden..ampak..zakaj se rine v te kraje? a res ni hriba v evropi za plezat? a res treba videt puščavo? a je res morje v egiptu vau?

mogoče sem zaostal, sam...mene dopusti..ekskurzije..nikoli me ni vleklo..ne..odbijali so me ti kraji. ne vleče me amerika, pa ne vem kaj bi delal na norveškem..sam to me pa odbija.
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
9.977
3.741
113
Ljubljana
hmpg.net
nova24 trdi, da tako pravi UK FO? Kje, nisem našel:

https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/germany
https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/france
https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/spain

Povsod je tole opozorilo, ki ne odsvetuje potovanj:
"There is a general threat from terrorism. There may be increased security in place over the christmas and New Year period, including at Christmas markets and other major events that might attract large crowds. You should remain vigilant and follow the advice of local authorities."
In to piše tudi pri Nizozemski, Belgiji, Avstriji, Italiji ... Bodo to objavili jutri?

Ampak v Španiji posebej opozarjajo:
"There have been several deaths as a result of falls from balconies. Don’t take any unnecessary risks, especially when under the influence of drink or drugs. "
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
roke gor tisti, ki rabite opozorilo press-a, da ne hodite po franciji, angliji, nemčiji, nizozemski (mogoče cel benelux) in predvsem ne na trge, turistične božične destinacije in podobno?
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
25.600
253
113
vceraj v avstriji, na enem trgu, tud enga policaja nisem videl. zdej, al so vsi v civilu, ali pa pac ni bilo potrebe po njihovi prisotnosti.
 
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.