840 je oznaka modela, in ti kot taka nič ne pove o letnici, ampak oznaka generacije za tem, in G8 so prišli ven nekje na začetku 2021, tak da pretiravat ni treba.Model 840 je nekje 6 do 7 let star .
840 je oznaka modela, in ti kot taka nič ne pove o letnici, ampak oznaka generacije za tem, in G8 so prišli ven nekje na začetku 2021, tak da pretiravat ni treba.Model 840 je nekje 6 do 7 let star .
Imaš prav, moja napaka, nekje november 2020, predhodno so določene modele vsako leto številko spremenili za 10 , čeprav so bili po 3 generacije ali vsaj 2 načeloma na enaki osnovi..., pa sem sklepal še ta tega, pa res ne drži.840 je oznaka modela, in ti kot taka nič ne pove o letnici, ampak oznaka generacije za tem, in G8 so prišli ven nekje na začetku 2021, tak da pretiravat ni treba.
830 so 13 inch, 840 14 inch, 850 15 inch. nima to nič z letom.Imaš prav, moja napaka, nekje november 2020, predhodno so določene modele vsako leto številko spremenili za 10 , čeprav so bili po 3 generacije ali vsaj 2 načeloma na enaki osnovi..., pa sem sklepal še ta tega, pa res ne drži.
Nov ali rabljen?Ali pa tole z 256gb za 600€
![]()
HP prenosnik EliteBook 640 G10/Intel Core i5-1335U/16 GB RAM/512 GB SSD/Win11 Pro/816U2EA#BED
HP EliteBook 640 je odličen prenosnik za hibridno delo z visoko stopnjo varnosti in enostavnim upravljanjem. Ponaša se z najnovejšim Intel Core i5 procesorjem, kar omogoča hitro in učinkovito delo. Zasnovan je za uporabo tako doma kot v pisarni, zahvaljujoč številnim možnostim povezovanja in...www.shoppster.si
1. od preverjenih prodajalcev ni panike.1. je transport/dostava iz tujine OK stvar?
2. teli prenosniki laufajo samo na Wi FI?
Vsi delajo na elektriko1. je transport/dostava iz tujine OK stvar?
2. teli prenosniki laufajo samo na Wi FI?
S CSl sem že naročal. Poštnina je 20eur1. od preverjenih prodajalcev ni panike.
2. večinoma je samo še wi-fi ja
Nameščeni licenčni W11 PROop hoče met še polkna zraven...prva ponudba voltaira potemtakem odpade.
prva ponudba majstr, ne ta iz shopsterja. ta jih ima, to sem videl. ampak, ni treba zdej vojne...Nameščeni licenčni W11 PRO
Ni vojneprva ponudba majstr, ne ta iz shopsterja. ta jih ima, to sem videl. ampak, ni treba zdej vojne...