Kupim Xantio

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ba 960*540 resoluciji vidim obratomer na 2300 obratov...nekam visok štandgas
sprasujem se.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Vem katero mi ponujas, pred eno hiso stoji na desni strani proti Kamniku.
smile-1.gif
A naj kar pozvonim in gnajvim lastnika naj mi jo razkaze? Tale zelena je od svercerjev iz balkana. Sem ze rekel da gre za "sluzbeni" avto in ga temu primerno gonijo. O prodaji ne vejo nic. Bil sem osebno tam, ga povprasal po Xantiji in ni vedel cem govorim. Nakar vidim cez eno uro prodajalca pri bliznjem fast foodu kjer so imeli "sestanek" , zunaj pa tale zelenko iz slik

bonk.gif

Mah u penis naj gre vse skupaj. En mesec nazaj je AH Moste dobila v racun eno 2.0 16V, odlicno ohranjeno in sem ze precej nizal ceno pa je potem nisem vzel. Imela je realnih 200.000km, ker je bila nenormalno lepo ohranjena znotraj. Masina predla, hidravlika je menjala visine pozicije v sekundah in brez omahovanja...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Mah u penis naj gre vse skupaj. En mesec nazaj je AH Moste dobila v racun eno 2.0 16V, odlicno ohranjeno in sem ze precej nizal ceno pa je potem nisem vzel. Imela je realnih 200.000km, ker je bila nenormalno lepo ohranjena znotraj. Masina predla, hidravlika je menjala visine pozicije v sekundah in brez omahovanja...

Glede na napisano, najbolje da sam sebe pošlješ v penis...
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Vem katero mi ponujas, pred eno hiso stoji na desni strani proti Kamniku.
smile-1.gif
A naj kar pozvonim in gnajvim lastnika naj mi jo razkaze? Tale zelena je od svercerjev iz balkana. Sem ze rekel da gre za "sluzbeni" avto in ga temu primerno gonijo. O prodaji ne vejo nic. Bil sem osebno tam, ga povprasal po Xantiji in ni vedel cem govorim. Nakar vidim cez eno uro prodajalca pri bliznjem fast foodu kjer so imeli "sestanek" , zunaj pa tale zelenko iz slik

bonk.gif

Ja to je ta, srebrna xantia zadnje generacije, zgleda lepo ohranjena. Če bi bil resen, bi se ustavil, pozvonil na vratih in vprašal, če jo prodajo.
rolleyes-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Hehe, zdej sem jo pa jest nabavil.
Bordo rdeča Activa, 2.0 Hdi motor (109 konjičev) in Exclusive oprema. Zaenkrat vse bp, treba pa bo poservisirat zavore.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.142
6.120
113
Pokliči občinske redarje, policijo, če ni številka šasije čisto pobrušena bodo našli lastnika.

trapc

Zelenc'
4. feb 2013
1
0
1
kupim golfa 3 1.9 tdi 81 kW lahko tut gniv čist zanima me notranjost motor menjalnik in podvozje dam največ jurja eur
grin1.gif

HABAHABA

Zelenc'
1. mar 2013
9
0
1
Pogledal sem kjer jaz kupujem. Xantie nimajo, majo pa 10 citroenov, izbral sem 3 povprecne:
1. Citroën C 5 2.2 HDI SX Estate
Moc motorja: 98kW
D1R: 05.2002
SS: VF7DE4HXB762666**
Menjalnik: 5-stopenj rocni
Barva: Plava Metalna
Na stevcu: 94.000km
Predhodnih lastnikov: 2
Cena: EUR 1000,00

2. Citroën C4 1,6 HDI
Moc motorja: 80kW
D1R: 02.2007
SS: VF7LC9HZC745903**
Menjalnik: 5-stopenj rocni
Barva: Plava Island Metalna
Na stevcu: 17.000km
Predhodnih lastnikov: 1
Cena: EUR 3500,00

3. Citroën C5 2.0 Executive Estate
Moc motorja: 100kW
D 1 R: 09.2003
SS: VF7DERFNF764668**
Menjalnik: Avtomatik
Barva: Srebrna Metalna
Na stevcu: 135.000km
Predhodnih lastnikov: 2
Cena: EUR 1900,00

Vse dajatve vkljucene razen prevoza.
nahrung002.gif
Vsi imajo dobro opremo in so takoj dobavljivi.

HABAHABA

Zelenc'
1. mar 2013
9
0
1
Prevoz iz Nemcije, iz katerega dela pa bi tezko zapisal, ker imajo garaze v Munchnu, Stutgartu, Berlinu, Aachnu, najvecjo zalogo na lagerju pa imajo v Bruslju in Gentu (Bruselj in Gent sta Belgija). Za LJ so mi racunali EUR180, ker so nalozili moje vozilo v kompoziciji z drugimi vozili na relaciji. Peljali so v Graz in Celovec in so naredili ovinek. Za takojsno dostavo v roku max 6-tih ur pa so mi dali kvotacijo EUR460. Avto sem sicer cakal 9 dni ampak ni bilo nobenega problema. Pri prvem avtu, katerega sem kupil od njih sem kar malce prevec kompliciral, ker sem hotel placati kar na licu mesta in se odpeljati, pa se zal ni dalo. Casha ne marajo (zaradi zakona o pranju denarja), lahko bi placal z debetno kartico (ne s kreditno), imel sem 3 tedne casa za vrnitev vozila proti 100% vracilu celotne kupnine. Rekli so, da ga tudi osebno ne morem kar tako dvigniti in odpeljati, ker imajo vecino teh rabljenih vozil na skladiscenju pri proizvajalcih, kamor se vrnejo vozila iz vseh poslovalnic, ce ljudje menjajo staro za novo in fabrka daje novo vozilo direktno. Na ta dvorisca mi "navadni" kupci nimamo vstopa. Narocilo sem naredil in potrdil preko maila, z nikomer nisem prisel v osebni kontakt, ko pa sem avto kupil (beri placal v celoti), sem isti dan dobil po mailu ime in telefon kontaktne osebe, katero sem lahko poklical neglede na dan ali cas kadarkoli, ker je bila usluzbenka, katera je skrbela glede vozil po placilu (nakupu). Na njihovem webu sem lahko sledil dobavi vozila (njihovi sleperji imajo vgrajen nekaj podobnega kot za proti kraji ter je ob vsakem casu lokacija vidna na mapi).

Glede komentarja, da napravimo splet prijaznejsi, se povsem strinjam, a upostevati je potrebno, da je narocilo, placilo, cakanje na dobavo, sama dobava in nato voznja in izkusnje po prodaji vsaka za sebe precej obsezna tema in bi lahko porabil teden ali vec za vse zapisati.

RaW

Pripravnik
17. mar 2008
35
0
6
Obala
HABAHABA -> kako so pa kaj ohranjena ta vozila?lahko kak link na sajt - magari privat...

thnx
raw

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Avtohiša z garažami po celi evropi e-naslov pa na gmailu. Dobro delate.
zmaga.gif