Prevoz iz Nemcije, iz katerega dela pa bi tezko zapisal, ker imajo garaze v Munchnu, Stutgartu, Berlinu, Aachnu, najvecjo zalogo na lagerju pa imajo v Bruslju in Gentu (Bruselj in Gent sta Belgija). Za LJ so mi racunali EUR180, ker so nalozili moje vozilo v kompoziciji z drugimi vozili na relaciji. Peljali so v Graz in Celovec in so naredili ovinek. Za takojsno dostavo v roku max 6-tih ur pa so mi dali kvotacijo EUR460. Avto sem sicer cakal 9 dni ampak ni bilo nobenega problema. Pri prvem avtu, katerega sem kupil od njih sem kar malce prevec kompliciral, ker sem hotel placati kar na licu mesta in se odpeljati, pa se zal ni dalo. Casha ne marajo (zaradi zakona o pranju denarja), lahko bi placal z debetno kartico (ne s kreditno), imel sem 3 tedne casa za vrnitev vozila proti 100% vracilu celotne kupnine. Rekli so, da ga tudi osebno ne morem kar tako dvigniti in odpeljati, ker imajo vecino teh rabljenih vozil na skladiscenju pri proizvajalcih, kamor se vrnejo vozila iz vseh poslovalnic, ce ljudje menjajo staro za novo in fabrka daje novo vozilo direktno. Na ta dvorisca mi "navadni" kupci nimamo vstopa. Narocilo sem naredil in potrdil preko maila, z nikomer nisem prisel v osebni kontakt, ko pa sem avto kupil (beri placal v celoti), sem isti dan dobil po mailu ime in telefon kontaktne osebe, katero sem lahko poklical neglede na dan ali cas kadarkoli, ker je bila usluzbenka, katera je skrbela glede vozil po placilu (nakupu). Na njihovem webu sem lahko sledil dobavi vozila (njihovi sleperji imajo vgrajen nekaj podobnega kot za proti kraji ter je ob vsakem casu lokacija vidna na mapi).
Glede komentarja, da napravimo splet prijaznejsi, se povsem strinjam, a upostevati je potrebno, da je narocilo, placilo, cakanje na dobavo, sama dobava in nato voznja in izkusnje po prodaji vsaka za sebe precej obsezna tema in bi lahko porabil teden ali vec za vse zapisati.