), je znanilec, da se bo trg obrnil, po večini pa je za njo (vsaj ta pogoj) naslednja sveča rdeča. In tule je bil res v nebo vpijoč.Se ti zdi, da vpliva?Mi je pa zanimivo to, da je zdaj v kriptu že toliko denarja (dotično v BTC.ju), da ta s svojim padanjem/naraščanjem že vpliva na vse ostale borze. Več kot očitno je, da ni več nek obrobni igralec.
Bo Trump povedal...kaj zdej.. kupujemo ali prodajamo BTC?![]()
71 k ... kmal še za kolo ne bom imelPočas bo šel še Clio v pozabo ...down, down, down

MSTR ja hehe...v enem trenutku so veliki kupovali njihove obveznice (in delnice) . Kao bolj varno kot direkt bitcoin.. Zdaj pa hitro nizanje rejtinga, delistanje iz indeksov.. To pada ko kamen.Ja, sej bo. Zgleda k, da cjo Saylorja reda naucitSe je ipak prevec kurcu. USA na velko prodaja, ve Trumpec kaj pocne
![]()
taveliki pravijo: vi ar stil rrrrrrliJa, ma prav zanima me, ce bo res do 60k USD padlo. Take so prognoze, cist v stilu za black friday. Mi je pa zal k se nism poslusal in prodal skoraj na vrhu, mel ze vse nastelano.Ampak... ni prvic niti zadnjic k sm tako zajebal... Tipicni hodler, kaj cmo.