"Kraja" avtobusa in youtube video

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.911
2.003
113
Pri nas kar poznam (4 šole) so vse zaklenjene. Zjutraj in ob koncu so pa na vratih odrasli. Tudi po izkušnjah moraš kar zvoniti, potem se pa odločijo ali ti dodelijo spremstvo ali ni potrebno.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.381
6.435
113
blizu močvirne prestolnice
mogoče je pa treba gledati iz vidika, da kljub temu, da je ta snemalec vstopil nedovoljeno v šolo in vedel, da bodo sankcije, vseeno to storil za to izprijenost šole in učitelja/učiteljev v zavoljo otrok.

je potreba včasih kak korak nazaj stopit.. seveda je ta douchebag dobil klike itd ampak v dober namen!!! ni ga hujšega kot pedofilija jbg.

robin hood je tudi kradel npr...

ne me narobe razumet.. zame je ta trotl trotl ampak v tem primeru je našel izjemno terno in je banalna zadeva .. da sem oče hčerk te šole, porokdijo da ne vem kako črno se bi mi naredilo pred očmi in glede na naš pravni sistem bi še čez 5 let lahko iztržil kaj prek jakih odvetnikov.

ni hujšega kot zloraba otrok. naj kdo u/o/praviči na!
Se strinjam ampak zato je starš ne pa nek pajac oziroma zunanji sodelavec.

Apollo, pri nas je pač tako in tudi edino prav. Če pa ni učenca je pa zvonec in lepo zaklenjeno

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.925
2.531
113
Oba morata najeb..t.
Snemalec je dokaze že dal - za sebe. In objavil.
Učitelju pa je treba še to dokazat - snemanje vrat!

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.673
1.222
113
Saj lahko da učitelj ni kriv. Vrata so lahko recimo tudi šolarji/šolarke polomili... Lahko pa jih je ja tudi učitelj sam snel.

V drugem primeru, če vrata so, bi morala biti že nataknjena nazaj. Če pa so vrata polomljena, pa zadeve ni v letnem planu, pa v našem zbirokratiziranem sistemu lahko traja celo večnost, da se pride do novih vrat. Tu bi se pa moral angažirati ravnatelj, oz. svet staršev.

Preko tega videa, pa so na šoli dobili brco v rit, da se zmigajo. Obsojam pa tudi "vdor in snemanje".