Kolesarstvo 25

gr69

Guru
15. dec 2009
11.872
2.875
113
še v SLO - ampak komaj
mistique Če si slučajno mislil, da sem kritiziral - nisem. In ja - drugi so bili na škrgah. A vseeno ostaja dejstvo, da Pogija že dolgo nismo videli, da bi se na cilju “vlegel” na balanco in “globoko dihal”. Kar le kaže, da Vinge ni tako daleč kot je še bil na Dofineji ozr. se Pogi letos ne bo sprehodil do Pariza, kot se je lani. Bo pa zato bolj napeto.

Rogla je pa očitno res out. Me prav zanima kaj vse je bilo od padcev na Giru naprej. Ker kako dobro je na začetku Gira zgledal in kako sedaj je nekako čudno.

• Všeč mi je
Reactions: mistique

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.995
2.656
113
Do pravih klancev je še daleč tako da jaz bi še počakal s primerjavami o pripravljenosti. Ker na Dofineji so po kronometru se vsi ob bok Pogačarju postavljali, pa so potem hitro nasmeški iz obrazov izginili ko so se prave etape začele.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.815
2.532
113
Emona / Carnium
mistique Če si slučajno mislil, da sem kritiziral - nisem. In ja - drugi so bili na škrgah. A vseeno ostaja dejstvo, da Pogija že dolgo nismo videli, da bi se na cilju “vlegel” na balanco in “globoko dihal”. Kar le kaže, da Vinge ni tako daleč kot je še bil na Dofineji ozr. se Pogi letos ne bo sprehodil do Pariza, kot se je lani. Bo pa zato bolj napeto.
Ne mislim, da si kritiziral. Pogi je dal vse od sebe (tako kot ostali?).

Vinge zgleda ok. Mogoče je celo bolje, kot to kaže. Ampak bo dolga še in vseeno sta s Pogijem razred zase. Se mi zdi UAE zelo močna (da ne delam primerjave z Vismo in težavami, ki so jih imeli)...ampak ja...day 3? I'm getting a beer...

• Všeč mi je
Reactions: gr69

jello

Guru
22. sep 2008
10.651
4.092
113

Že dolgo ga tudi nismo videli da bi v ciljnem šprintu van der poela odšprintal, še nikoli pa da bi to storil z lahkoto.

Malo si bučke s krompirjem pomešal, v ciljnem šprintu zmagat proti van der poelu je nekaj drugega kot otrest se ga na klanec in s solo vožnjo v cilj še mal afne poguncat.