Kolesarstvo 25

gr69

Guru
15. dec 2009
11.828
2.862
113
še v SLO - ampak komaj
Bemti kak je Remco letel! Svaka čast.

Pogi pa “slabo” (smo pač razvajeni).

Jutri še “lahka” - potem pa 3 gorske. Me prav zanima kako se bodo ti trije v hribih udarili in ali bo Pogiju uspelo zaostanek pokriti.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.699
1.244
113
Danes je tole Pogija gotovo razkajfalo, tako da se bo v hribih gotovo dal iz ketne... :aplauz: Remco se je lepo sestavil, super. :zmaga: Konkurenca je dobra.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in 8888

jello

Guru
22. sep 2008
10.568
4.001
113
Ne jamrajte. Kaj je slabega v tem da se trije, štirje najboljši "koljejo" med sabo še preden se začnejo klanci, v na papirju zeh etapah. Štejejo dobre dirke, ne dolgčas, ko en dvigne rit in odsolira 50km do cilja.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

dentex

Guru
20. sep 2007
2.789
830
113
Tole ni Remco, tole je un njegov pomočnik iz začetka etape, Remco se je sam mal na bok zvrnu ni blo panike razen da je padec. Snemanje čelade je rizično predvsem pred concussion protokolom, ki ga izvajajo.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

kajn

Guru
5. okt 2007
3.003
1.852
113
Iskajoč brata
Saj ni amater. Imel je prekleto srečo, da ga ni še kdo nabasal in brez čelade bi jo slabo odnesel.
Piz.... me tole razkajfa...

Oplakni ti takole, pa potem komentiraj....

Ob takem padcu ne veš kako ti je ime, kateri dan je, ne veš da si kolesar, ali da si na kolesarski dirki

Se čisti vidi tisti avtomatizen, da je že 1000 krat odpel čelado in tukaj ob resetu jo je avtomatsko snel.... klasika pri večjem pretresu možganov

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.923
3.473
113
Verjameš ali ne, sem vsipal še huje na odprti cesti iz Babičev proti Kopru, samo sreči se lahko zahvalim, da ni takrat kamion kontra pripeljal, ker sem bil na njegovi strani. Sem se samo nagonsko s ceste spravil in obsedel na bankini, kaka čelada, pa rane,...

kajn

Guru
5. okt 2007
3.003
1.852
113
Iskajoč brata
vprašanje je samo koliko je glava klunila ob tla... ali si imel pretres možganov? Se spomniš padca?
Glede na posnetek se vidi kako je glava počila.... prvo gre ključnica, da zavaruje vrat, nato glava ploskne ob cesto. Sem skoraj prepričan, da se ne bo spomnil dogodka

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.457
6.422
113
blizu močvirne prestolnice
Tole ni Remco, tole je un njegov pomočnik iz začetka etape, Remco se je sam mal na bok zvrnu ni blo panike razen da je padec. Snemanje čelade je rizično predvsem pred concussion protokolom, ki ga izvajajo.
Saj nisem napisal da je Remco. Je pa prišel video tudi od Remcovega padca. Ni bil nedolžen padec

Tadej danes zopet nori. Rumena je njegova, vsaj danes