Kolesarstvo 25

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.687
1.234
113
Kolesarimo... Solo! :valjamse: Brez ekipne taktike in pogled iz kavča... :aplauz: Imaš prav.

Sem pa zelo vesel za Yatesa, brez neke pozornosti, iz ozadja. Ves čas je bil blizu, dirka je le dolga 3 tedne. Zadnjega asa pa je odlično potegnil iz rokava in ga vnovčil! :zmaga:

Aja, pa iz kavča smo v nedeljo trajbal na Kum! :cheer: Lep klanec imate (če je kdo iz teh koncev). Pa ratalo je pod eno uro... :nazdravje: Pa brez baterije...

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.162
209
63
Ne vem fantje kolk kolesarte, ampak Yates je neposredno napadel Carapaza. Ta ni odreagiral in je pričakoval, da bo vodilni branil njegovo pozicijo in ga vlekel do Yatesa. Po neki logiki, se tukaj brani svojo pozicijo... Posledično sta se pač oba zakalkulirala. Po mojem mnenju bi takrat najprej moral odreagirati Carapaz na pospeševanje.
Pod črto --> izgubila sta oba!
na potezi je bil Toro in njegova ekipa!

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.194
1.111
113
Sej so dobil kar so hotl. Nism si mislu, da bom kdaj za degenerika navijal ampak tokrat sm prov prvoscu in upal da mu uspe.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.451
2.792
113
Toro in Carapaz sta na začetku klanca pokurila nekaj municije s skoki in sledenjem. Verjetno nista hotela dodatne zapravljat. Pol pa je bilo že prepozno.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.823
2.857
113
še v SLO - ampak komaj
“Streljal” je predvsem Carapaz. Celo zapiral luknjo do Yatesa 2-3x , potem pa “spustil” in bi moral del Toro zapirati. V trenutku, ko je Yates pobegnil na preko minute, je bilo del Torovo, da zapre, Carapaz je IMHO svoje pokuril. Predvsem bi pa moral se športni direktor UAE dret, da naj premakne rit, ker je še WvA spredaj - in ko ga bo Yates ujel (no - WvA počakal) bo šla baba s kolačima.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in mr_

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.858
3.433
113
Tolko o tem, da bo Del Toro kmalu na nivoju Pogačarja in mogoče bolj jasno zakaj Tadej velikokrat solira spredaj.

jello

Guru
22. sep 2008
10.545
3.979
113
Za svojih 21 pomladi (toliko kot pogačar na svoji prvi vuelti ko je bil tretji) se zelo dobro in pametno vozi. Praktično v vseh etapah je bil točno tam kjer je moral biti. Do zadnjih 30 km dvajsete. Pa še tam bi se drugače peljal če bi se lahko.

Pogačar solira ker lahko, ne ker bi bil bolj pameten kot vsi ostali.

• Všeč mi je
Reactions: krko

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.162
209
63
Za svojih 21 pomladi (toliko kot pogačar na svoji prvi vuelti ko je bil tretji) se zelo dobro in pametno vozi. Praktično v vseh etapah je bil točno tam kjer je moral biti. Do zadnjih 30 km dvajsete. Pa še tam bi se drugače peljal če bi se lahko.

Pogačar solira ker lahko, ne ker bi bil bolj pameten kot vsi ostali.
Sj ne govorimo da je Toro zaj...l. Odlično je vozil...res lepo presenečenje. Čeprav je velikokrat skakal brez potrebe. Za izgubo roza majice je kriva ekipa... sploh s tako močnimi kolesarji, bi takšno etapo morali peljati drugače.
Da je šel wout v beg, je bil močan signal, kaj se lahko naredi. Tako je pa toro ostal sam...brez pomoči.

• Ljubezen
Reactions: Samo Svoj