EvoNo? Zdej smo 20 ga. 24hrs and counting?
Startal 4:30.
Prihod v hotel v mesto Korčula ob 14:20.
Tak da prispeli smo.
Danes sem se pa guzval na polnilnici Electrip.
Še dobro da jo lahko rezerviraš.
EvoNo? Zdej smo 20 ga. 24hrs and counting?
V Kopru včeraj v garažni hiši je Teslinih polnilnic tako od oka ene 25 in niti na eni ni bil priključen noben avtomobil. Je bilo res zanimivo za videti.Kak te gužval, če gledam po Fejstbuki, kak so polnilnice prazne, tak da še kavice ne moreš v miru spit.![]()
Katero uro?V Kopru včeraj v garažni hiši je Teslinih polnilnic tako od oka ene 25 in niti na eni ni bil priključen noben avtomobil. Je bilo res zanimivo za videti.
Ob 10h.Katero uro?
Ker ponavadi je tam med 12-17h kar lepo vse polno...
Narediš na žetone....pa pristaviš zraven kaslc za prostovoljne prispevke
Pozvonis pri prvi hisi z dovozom pa prijazno vprašaš če si lahko sposodis šuko za kakšni dve urici.
Pa ne ni hec, v našem kraju se to že dogaja. Me bi bilo danes kar malo strah postavit kakšno zunanjo vtičnico na fasado na vidno mesto oz. bi 100% naredil preko stikala nekje od znotraj, ker že v živo vidim češko familijo kako mi krade "električku da nafukova škodičku, ano".
Meni povsem jasno, samo ti načeloma ne razumeš problema. Govoril sem o tem da sem iz krajev kjer ni javnih polnilnic, turizma pa zadnje čase polno. In skoraj vsak dan vidim viset kable skozi okna tistih par apartmajev ki obstajajo, da zadostijo potrebam EV turizma. In ta turizem tu pri nas ni tak da parkiraš avto in ležiš cel teden na plaži in tolčeš platoje piva (kar je nekako slovensko videnje turizma), ta turizem je bolj aktivne sorte kjer žal rabiš vsakodnevno tudi avto (žal, zato ker javni prevoz je v k...).Vsaka kolikor toliko polnilnica ima za to ze vgrajeno rešitev.
če pa ni dovolj obiska pa še en ali dva Geocachingna v bližini.....Jo
Polnilnico na žetone.
Pa časovni timer ko na avtopralnici.
Meni povsem jasno, samo ti načeloma ne razumeš problema. Govoril sem o tem da sem iz krajev kjer ni javnih polnilnic, turizma pa zadnje čase polno. In skoraj vsak dan vidim viset kable skozi okna tistih par apartmajev ki obstajajo, da zadostijo potrebam EV turizma. In ta turizem tu pri nas ni tak da parkiraš avto in ležiš cel teden na plaži in tolčeš platoje piva (kar je nekako slovensko videnje turizma), ta turizem je bolj aktivne sorte kjer žal rabiš vsakodnevno tudi avto (žal, zato ker javni prevoz je v k...).