Gretje zvečer?Drugace pa pospeski brutalni, vožnja res super, funkcij ni da ni.
Domet zaenkrat povsem realen. Naredil sem 240km, kaže mi še za 330, pa nisem nič šparal, vse imel vklopljeno od hlajenja do gretja zvecer, masaže….
Gretje zvečer?Drugace pa pospeski brutalni, vožnja res super, funkcij ni da ni.
Domet zaenkrat povsem realen. Naredil sem 240km, kaže mi še za 330, pa nisem nič šparal, vse imel vklopljeno od hlajenja do gretja zvecer, masaže….
Danes vsak drugi že hodi na izlete in kolesa vzamejo s sabo. Večina na kljuki.Zakaj bi (bel) človek potreboval kljuko?? V 40 letih vozniske nisem prisel niti blizu taki potrebi. Razen ce vi, lastniki Nikole, to potrebujete kot zascito, da se vam nekdo ne zaleti v ta nestvor....
Ne vem kaj ima to z uporabo vlečne kljuke veze, razen to da enostavno trolaš.Ampak nisi bel. Priznaj, pes.....babica je bla (mal) črna...
Zakaj kolo, če imaš avto?Danes vsak drugi že hodi na izlete in kolesa vzamejo s sabo. Večina na kljuki.
Skisani mozganiNe vem kaj ima to z uporabo vlečne kljuke veze, razen to da enostavno trolaš.
Zakaj avto, če imaš helikopter?Zakaj kolo, če imaš avto?
S kolesom si podaljša doseg EV- ja.Zakaj kolo, če imaš avto?
Zato ker ti je vse k riti prinešeno! Če bi živel navadno slovensko (belo) življenje, bi vsaj 1x na leto uporabil prikolico. Zakaj? Za smeti, za travo, za kako orodje odpeljat,.....najbrž ti nisi najbl bel, ker ne vidiš smisla v kljuki.Zakaj bi (bel) človek potreboval kljuko?? V 40 letih vozniske nisem prisel niti blizu taki potrebi. Razen ce vi, lastniki Nikole, to potrebujete kot zascito, da se vam nekdo ne zaleti v ta nestvor....