Kitajski "napad"

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.615
9.725
113
paa... zdaj ni ta prav cajt. filam s ta staro zdaj, ker se zna prav obnašat, kadar je 2. blok pa kuhinja dela:

bom pa res lahko zvečer malo sprobala, ker sem ta pravo kupila. Če bi recimo tudi tu imela poteškoče, kot so recimo iskanje adapterjev, ker bi narobe kupila in imela težave z wifi in bt, kot nekateri, bi pa res najbrž moralo najmanj do ponedeljka počakati, da bi sploh lahko zaštartala zadevo. Ko je Elektro normalno v službi... Takle mamo...

jezek

Guru
24. jul 2008
6.403
2.988
113
paa... zdaj ni ta prav cajt. filam s ta staro zdaj, ker se zna prav obnašat, kadar je 2. blok pa kuhinja dela:

bom pa res lahko zvečer malo sprobala, ker sem ta pravo kupila. Če bi recimo tudi tu imela poteškoče, kot so recimo iskanje adapterjev, ker bi narobe kupila in imela težave z wifi in bt, kot nekateri, bi pa res najbrž moralo najmanj do ponedeljka počakati, da bi sploh lahko zaštartala zadevo. Ko je Elektro normalno v službi... Takle mamo...
Naj ti sluzi! "Kot nekateri...." pa si seveda spet malo po svoje razlozila. Glede na to, da si kao zapomnis vse...bi lahko vedela, da nic ni bilo kupljeno napacno, ampak so bili dokupi za večjo versatilnost. Wifi/bt problem pa je bil zato, ker je uporabnik bolj tech-analfabet, na daljavo pa jaz ne znam se priklapljat v njegow wifi. No, na koncu so mu zrihtali eni IT-jevci, itak pa prenosno uporabja prek tipk...ker je najbolj enostavno. Baje.