3f kabel kup do 150 eur do 11kw. Ponoc polnis in je to to.Vem ja, bi rabil cca 30+ ur da se nafila.
Danes naklikas imas naslednji teden doma. Imajo v eu skladiscih. Potem pa dalje razmisljaj kako in kaj.
3f kabel kup do 150 eur do 11kw. Ponoc polnis in je to to.Vem ja, bi rabil cca 30+ ur da se nafila.
A ta tvoja, tista, ki je bila nekaj oreng, sicer draga, ampak s supportom in full funkcijami? Ne delam se norca, samo preverjam če sem si prav zapomnil.Jaz ravno s suca... Polnilnica crknila... Rahlo besna... Kje na hitro lahko dobim kaj za v tisto vticnico rdecebelo (32A)? Tok mi ne gre za ceno, 50 evrov gor dol, sam da jo dobim čimprej. Kje kaj na zalogi pri nas?

V2C ima koliko garancije?Jaz ravno s suca... Polnilnica crknila... Rahlo besna... Kje na hitro lahko dobim kaj za v tisto vticnico rdecebelo (32A)? Tok mi ne gre za ceno, 50 evrov gor dol, sam da jo dobim čimprej. Kje kaj na zalogi pri nas?
A ta tvoja, tista, ki je bila nekaj oreng, sicer draga, ampak s supportom in full funkcijami? Ne delam se norca, samo preverjam če sem si prav zapomnil.![]()
Da se.
Saj se pri vseh da nastavit maksimalni tok ki ga spusti skozi.
wolfbox.com