Vedno sem govoril, da kitajca ne bom imel, na sedaj imam pa naročenega 
Mene je navdušil.
Mene je navdušil.
Vozilo se bo tisto, kar bo zagotavljalo vožnjo.
To pa ni nujno tisto, kar je na začetku poceni.
Katerega?Vedno sem govoril, da kitajca ne bom imel, na sedaj imam pa naročenega
Mene je navdušil.
jp, telefon scena bo - je že počas. . 1 na 1Pri tukajsnji klienteli se bo vozilo kar bo poceni in da bo neka 'zgodba' zadaj, ker vecina tu nikakor noce izpast plebejska. Itak da je, sam glumi na polno... Drugace si ne znam razlagat 'premij', kozolcev etc... Tko je in kmal se bo tud vidlo. Ker pravih EU 'premij' se tu ne bo vozilo - kdo bo pa nonstop sraufal etc...? Sej te zena pusti. Kupu bos neki novga pocen, zvozu pa zamenal. Te bo pocas zakonodaja prpelala. Druge opcije nekak ne vidim, avto je postal potrosna roba. Jebes statusni simbol pa to, tega ni vec, wake up.
Je pa se Schwab opcija - ne bos imel nic in bos vesel![]()
Namen sem imel bmw i4. Sem šel na testno, bilo je čisto ok, ampak ne pa da bi rekel, o fak tega bi pa res mel.Oh sweet, tega sem tud js gledal. Kaj si imel še drugega v igri in kaj te je na koncu prepričalo?
jaz tudi, če bi šel na pravega kitajca bi zbiral zeekr ali pa xpeng.... zeekr mi sicer smrdi samo zaradi kmag (se mi zdi),... tako da poročaj, ko bo šlo zares..kolk KW bo v prometni? Pri tesli je smeh 88kw haha,Namen sem imel bmw i4. Sem šel na testno, bilo je čisto ok, ampak ne pa da bi rekel, o fak tega bi pa res mel.
V oči mi je padel tale zeekr - oblika. Sem se enkrat ustavil tam, si ga ogledal, šel na testno in ni primerjave. Se ti samo smeji ko ga voziš, izdelava oprema, ni da ni, top. Če se bom pa zaj… pa noben ne ve. Sem pripravljen sprejti riziko.