Sem vrgel v AI (ali pa IA odvisno kako kdo to razume

):
Pot N. Gorica - Murter
1. Če Tesla Y napolnim doma na 100%, potem me ta pot stane 20€, ker moram tam pri zadru 1x polnit za 10-15min da dopolnim 15kWh (plus minus tu nekje). cena te poti 20€. Spijem kafe, ampak moram najaksnej pri Zadru spet polnit, da lahko pridem domov. Pot tja in nazaj 55€.
2. Če Tesla Y doma ima prazno baterijo 10% se moram najprej ustaviti na superchargerju, ki je na kozini. Z 10% baterije menda pridem tja če vozim po jajcih in ostane bogi 1-2%. Tam moram polniti 40min na 100% in potem pičim na murter, to me stane 35€. Spijem kafe, ampak moram najkasnej v Zadru spet polniti 40min, da pridem domov. Za ta dan je to to, ker ko pridem domov, ne morem nikamor itak je že noč. Pot tja in nazaj 70€.
3. Vžgem Tiguana, se zapeljem na taprvo benz postajo, napolnim v dveh minutah polno in pičim na Murter. Poln tank me stane 85€. Lahko peljem 30kmph hitreje in pridem tja 1 uro prej. Spijem kafe in pičim nazaj domov enako hitro. Ko pridem domov, mi ostane še 200km dizla in lahko grem še v Porotorož na pico in nazaj.