Kitajski "napad"

shift

Guru
20. jul 2007
10.203
2.743
113
za šankom
Ne ni. V dežju ne.
Ne vem če to drži, letna ima veliko več stika s podlago, tudi testi pravijo drugače

winter-vs-summer-vs-all-season-tyres-braking-distance.png

• Všeč mi je
Reactions: corsol

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.894
8.109
113
pri taščici
Ampak prav zanimivo se obnašate nejateri.
Hvalite tišino, pospeške ....EVja, ki ima lastnosti športnika in na katerega bi BP pasale gume tipa PILOTSPORT,.....iščete pa čimcenejše, pa kup kompromisov ste pripravljeni vzet v
zakup.
:sprasujemse:
Zakaj bi 200€ dal za slabo gumo(testirano na vranskem), ce se skurjena zimska (sava) za tretjino cene bolje obnese od nje?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.894
8.109
113
pri taščici
Sicer pa tudi EV sem kupil najcenejši lar je bilo mozno (s zahtevanimi specofikacijami). Zakaj ne bi smel kupiti potem za njega poceni gum. Baje zdaj VW kot prvo vgradnjo montira Na Tiguana?mkbtira linglonga. Twsla je bil vsaj tok da je dal hankook ali michelin gor, ki pa je bistveno slabši od linglonga.
Zakaj misliš da se toliko novih gum s tesel prodaja?

• Wow
Reactions: novaa

shift

Guru
20. jul 2007
10.203
2.743
113
za šankom
Jaz preprosto ne verjamem da so kitajske gume lahko ekvivalent znanim znamkam, sam vozil renta car z montiranimi sailun gumami, pa nobena sava ni bila v dežju tako nevarna kot ta srot, sem pa tudi prepričan da so z razlogom na testih že vrsto let najslabše

corsol

Guru
11. mar 2010
3.610
1.345
113
Očitno je Teslina Hankook huda limona , ker na testih se obnese precej dobro.

Kupi pilot sport , gy F1 ali podobne če se jih dobi v pravi meri , sigurno so boljše od novega linglonga , skurjene save ali od hankoka na mokrem.
Pa še konjenici si primerne.