Kitajski "napad"

corsol

Guru
11. mar 2010
3.606
1.344
113
Ni problem v meni, jaz sem na slickih najrajši, samo komentar kaj pišejo mnogi uporabniki...

na drugem forumu je en šel z M3 na amzs center varne vožnje s temi gumami, mišelin, na dežju je baje slabše vozil kot stari golf...
Sem bil na "vranskem". Na mokri, spolzki,... podlagi je najbolje šlo enemu zelenemu, ki ni imel dolgo izpita..R19 in nove ozke gume.
Vsi ostali, ki smo(so) imeli razna el.pomagala smo bili slabši.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.997
2.167
113
Forthingi prvi so prišli na Konti, nato pa na Atlas. Guma ni nek presezek, ni pa za v kanto. Profil je od pirelija, od oka je oprijem ene 10 posto slabsi od kontija

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.235
7.393
113
V gumi ni nic elektronike. Kitajcom pa res ni problem skopirat eu gume in prodajat za pol al se manj

corsol

Guru
11. mar 2010
3.606
1.344
113
V gumi ni nic elektronike. Kitajcom pa res ni problem skopirat eu gume in prodajat za pol al se manj
Lahko kopirajo recimo sestavine in profil, ampak to je samo del zgodbe.
Proces izdelave in posebnosti v njemu precej težje.
Pri elektroniki, razen , če se ne gre za kakšne specialne komponente, zna bit lažje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.235
7.393
113
Čipe dela tajvan in ne kitajska, zato jih americani branijo pred kitajsko in jih bodo

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.891
8.108
113
pri taščici
Ni problem v meni, jaz sem na slickih najrajši, samo komentar kaj pišejo mnogi uporabniki...

na drugem forumu je en šel z M3 na amzs center varne vožnje s temi gumami, mišelin, na dežju je baje slabše vozil kot stari golf...
Saj sem bil z Y na par kkm starih hankook tudi najslabši na mokrem.
Sem imel možnost probat zimski linglong. Svetlobno leto pred tovarniskim hankook pri temperatirah okoli 10x. Je pa res da tulijo kot bi imel vse lezaje zanic, pa poraba se tudi nemarno dvigne. Anpak za porabo sr mi gladko je"be vsaj dokler imam viske na SE. Razmisljam da bi jih kupil gkede na to da dobim 3 za ceno ene premium gume.

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: novaa in darjan

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.332
7.464
113
Saj sem bil z Y na par kkm starih hankook tudi najslabši na mokrem.
Sem imel možnost probat zimski linglong. Svetlobno leto pred tovarniskim hankook pri temperatirah okoli 10x. Je pa res da tulijo kot bi imel vse lezaje zanic, pa poraba se tudi nemarno dvigne. Anpak za porabo sr mi gladko je"be vsaj dokler imam viske na SE. Razmisljam da bi jih kupil gkede na to da dobim 3 za ceno ene premium gume.
Pa saj nisi odkril tople vode če si pri 10 stopinjah v dežju primerjal novo zimsko linglong in katerokoli letno.