Kitajski "napad"

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.430
3.796
113
Vsi ne top premija imajo "eco-usnje", ki smo mu včasih preprosto rekli skaj. Razlika je v obdelavi (bunkice in luknjice), ki preprečuje prekomerno potenje. S funkcijo hlajenja, deluje odlično. Meni se po treh letih nič ne lušči.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.939
2.126
113
Vse premije imajo zdaj samo zadnji ali predzadnji nivo pravega usnja. Vse ostalo je plastika, ali pa plastificirano usnje. In kitajski skaj drzi prav tako dobro kot usnje v renoju zadnjih 20 let

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.430
3.796
113
Tele slike so posledica različnih tipov človeške kože in potenja. Da se naslonjalo glave začne gubat in razplasti je krivo vse kaj drugega kot slaba kakovost naslonjala.

Je znana (resnična) prigoda iz Zastave, ko so na novih Yugotih sredi havbe nastali rjavi fleki v obliki dlani. Eden od delavcev je imel zelo agresiven švic, pa pleh se ni čistil pred farbanjem.

19. jul 2007
3.028
1.775
113
Sem pogledal tale "peeling seat tesla" in lahko samo rečen bruh.
Ta plastika, ki jo tlačijo pod pretvezo "eko" ali "vegan" ja katastrofa, kvalitetna tkanina zna biti veliko bolja v vseh pogledih. Je pa zanimivo, ko sem nazadnje gledal/kupoval avto (kravan višjega srednjega razreda), da so osnovne vezije opreme imele katastrofo od sedežev, ko si izbral višji paket opreme (pa ne usnje) si šele dobil normalen sedež.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

luka51

Guru
16. avg 2007
15.220
6.533
113
Tele slike so posledica različnih tipov človeške kože in potenja. Da se naslonjalo glave začne gubat in razplasti je krivo vse kaj drugega kot slaba kakovost naslonjala.
.
Ne to je posledica neprimernega materiala. Vemo, da folk švica, torej ne daj materjala, ki se v stiku s švicom uniči. Preprosto.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.146
7.369
113
Materip se da taki ki ustreza vecini ljudem. Ne mores naredit da bo vsem oz bo potem predrago

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.430
3.796
113
Glede na slike po netu se to ni zgodilo samo trem….
Vsaka taka napaka se presoja v luči pogostosti glede na št. izdelanih vozil. Za primerjavo: pri kombinaciji avtodoma s Fiatom 3.0 in ročnim 6 stopenjskim menjalnikom je prišlo do veliko lomov menjalnika, ker pa tovarna na celoti izdelanih Ducatotih s to kombinacijo ni zaznala zaskrbljujočega procenta lomov, tega niso priznali kot tovarniško napako.
Problem je, ker se večina teh avtodomov konstantno vozi na zgornji meji NDT, kombiji s tako kombinacijo pa ne.

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.695
1.670
113
Čudno lupljenje na Tesla sedežih iz podanih fotografij, sploh vzglavnikih, je posledica kemije. Folk si na lase daje cel kup kemije.
Ne gre za mehansko obrabo.
Sedeži z materijali iz utekočinjenih dinozavrov, se ponavadi ne mešajo dobro z ostalo kemijo iz utekočinjenih in uplinjenih dinozavrov.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj in Robert

shift

Guru
20. jul 2007
10.170
2.692
113
za šankom
Čakamo navodila za uporabo, da avto ni namenjen ljudem, ki se potijo in da je pred vožnjo prepovedano uporabljati kozmetiko za lase, leta 2025

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.146
7.369
113
Čudno, da potem tudi ne naredijo materialov, ki ne bodo smrdeli, če se not kadi.

Pač za zelo agresivne zadeve ni rešitve, oz zna biti ta zelo draga, predraga, da se bi ukvarjali s tem.

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.695
1.670
113
Čakamo navodila za uporabo, da avto ni namenjen ljudem, ki se potijo in da je pred vožnjo prepovedano uporabljati kozmetiko za lase, leta 2025
Potenje ni problem. Običajna vodo-topna kozmetika tudi ne.
Razne čudne pizdarije, s katerimi si folk mala lase, je pa drugi špas.

Ali pa umazane roke ipd, po temu, ko je folk šlatal razne kemikalije in topila.