Kiropraktik!

  • Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Izvedi več...

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
Obišči stran
#4
Jaz vem za dr. Peter in Ted Gregorja. To sta fotr in sin, američana, delata pa na Dolenski cesti 83 v Ljubljani.
Jaz sem bila pri Tedu zaradi migren. Tam sem bila 5x pa sem dobila občutek, da je to bolj mazaštvo zato nisem šla več čeprav mi je on priporočil vsaj 15 do 20 seans. Seveda je vsaka 10-15 minutna seansa koštala takrat še dobrih 5.000 sit.
 
7. sep 2007
7.232
8
38
pred racunalnikom
#5
Cimvec se moras gibati. Hpditi redno v hribe in podobno. Pomaga 100%!
Ce pa ze hoces kaj drugega, pa pojdi k kaksnemu bioenergetiku, ki ne zaracunava nic. Nimas kaj izgubiti, ce ti bo pomagal mu das kaj (ni nujno, jaz bi mu dal recimo), ce ti pa ne pomaga pa nikome nista


LP
 
1. sep 2007
983
0
16
44
Far Far Away
#6
Sam sem bil pred približno dobrimi štirimi leti na, če se prav spomnim, šestih seansah manualne terapije v MO-GY[/COLOR] centru v Črnučah. Cenovni razred je bil tam okoli 6 tisočakov za seanso, pri čemer je bilo treba plačati za tri seanse vnaprej in še nekaj popusta je bilo potem, se mi zdi. Pod rokami me je imel stručko iz Rusije oziroma okolice Moskve (kjer je imel tudi svojo družino in kamor se je redno vračal za praznike), zdajle se mi ne da iti brskat po papirjih za njegovo ime, ki je bil skrajno občutljiv na kakšrnokoli enačenje (mešanje) manualne terapije s kiropraktiko(!).
Res, posebna izkušnja.

Glede hrbta, križa in kar je še teh zadev - če se jih ne zavedaš, potem se bo prej ali slej slabo končalo. Ker gre ponavadi za neozdravljive "okvare", ki jih lahko rešuješ samo posredno, npr. z lastnimi vajami, ti da vsakršna (dobra!) terapija in (dober!) terapevt le vzpodbudo za lasten premislek in delo za naprej.
 

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.090
0
36
35
papua nova gvineja :)
www.senzala.si
#8
bla lani pri kiropraktiku na kersnikovi (ime mislim, da mu je max, kako se piše, pa pozabla) zarad premaknjenih vratnih vretenc. Seansa je bla mislim da 9.500 sitov, s tem da je to vključevalo 'nategovanje' vratu in masažo potem oz. prej, kakor ti je bolj všeč. Sem bla zelo zadovoljna, težave z vratom so po ene šestih terapijah praktično izginile. Je pa res, da je za uspeh terapije potrebno delati vaje tudi doma oz. skrbeti za moč vratnih in hrbtnih mišic.
 
5. nov 2008
1
0
1
#9
Kje pa je ta kiropraktik Martin Weis, ki ga tako hvalis? In kaj mislis s tem, da je osebno ful hud tip??
Se potem splaca iti k njemu?