Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Delam v tujini, nakazujejo pa mi na SLO račun. Potem meni ne bodo trgali... ampak me dobdo pomoje kasneje pri dohodnini ruknili![]()
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Enkrat mesečno čez mejo po glavno fasungo, sproti še polno tankat...
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Samo čakam, ko se bo enemu spipalo![]()
Jaz se pa čudim , da se jim že ni.
Seveda bo Janša kriv, povsod berem da se igra z državo in da je v opoziciji še hujši kot v poziciji.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Potem ne bo več, Janša je kriv. Potem bo kruta realnost
Ja, ti njegovi stavki so itak podidiotski. Skoraj škoda citirat.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Lej, kako so bili včeraj dobre volje:
![]()
Citat:
Vlada bo julija za leto in pol uvedla krizni davek na plače in vse druge aktivne prihodke. Davek bo veljal leto in pol ter bo progresiven, torej bodo tisti z višjimi prihodki plačevali več.
Se že ve, kako bo "lestvica" sestavljena?
upam da nebodo spet razredi kot pri dohodnini![]()
ne razumem zakaj ne morejo spisat ene funkcije in potem samo noter vstaviš prihodek![]()
Itak da bodo spet razredi. Je že včeraj Lukašenko izjavil, da morajo tisti, ki imajo več, tudi več prispevati. Temu boljševiku ni jasno, da je 1% od 700 EUR manj kot 1% od 1400 EUR. Ne, tisti s 1400 EUR neto bodo morali plačati vsaj 2% (če ne 3%).
Argumentacija je bila, da morajo vrniti sistemu, ki jim je omogočil višje dohodke![]()
Retorika prejšnjega sistema.
Folk, višji davki pomenijo višjo kakovost življenja!Citat:
po tem, ko je »Slovenija osem let zniževala davke«, nekaj stori tudi za to, da se ohrani kakovost življenja ljudi in kakovosten javni sektor.
Globoko v sebi si vsi želimo višjih davkov. Priznajte. A ni fajn imeti državo vodilno v vsaj eni zadevi? Dajte no!Citat:
Lukšič meni, da bodo ljudje ukrepe dolgoročno podprli
Do zdaj tisti z več niso dali več. Dohodninska lestvica in dozdajšnji davki so je desničarska utvara (prince teme in to...)!Citat:
»Gre za to, da tisti, ki imajo več, tudi dajo več. Ker imajo več tudi zato, ker jim država, ta sistem, to omogoča,« je dejal.