Kaj sem našel v vratih :o

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.563
3.908
113
davorinm.wordpress.com
Smešna štorija. :D

Avto mi smrdi tri dni, vsak dan huje. Ko da je nekaj umrlo. Lociram vonj desna sprednja vrata. Ker je tok smrdelo ni šans, da čakam na kak termin pri Toyoti.

Razmontiram vrata, z vsakim vijakom bolj smrdi, tako da sem na pravi poti. :/

Odmontiram panele, odklopi kable itd... In kaj najdem.

30cm dolgo kačo, mrtvo, prilepljeno na izolacijo od zvočnikov. :bonk:

Kar me zanima, kako za vraga to pride not??
1760899040567.jpeg

tony

Guru
23. jul 2007
10.688
1.814
113
Smešna štorija. :D

Avto mi smrdi tri dni, vsak dan huje. Ko da je nekaj umrlo. Lociram vonj desna sprednja vrata. Ker je tok smrdelo ni šans, da čakam na kak termin pri Toyoti.

Razmontiram vrata, z vsakim vijakom bolj smrdi, tako da sem na pravi poti. :/

Odmontiram panele, odklopi kable itd... In kaj najdem.

30cm dolgo kačo, mrtvo, prilepljeno na izolacijo od zvočnikov. :bonk:

Kar me zanima, kako za vraga to pride not??
Poglej priponko 101810
Izjemno zanimivo, sliko kadavra pošlji na Kačofon, da bodo pogruntali katera je...

Samo dve možnosti sta: da je zlezla v vrata iz kabine (imaš kaj veliko odprta vrata avta?), ali pri montaži tega hudega ozvočenja že v vrata (in not preživela nekaj časa??) ali pa skozi luknje za odvodnjavanje na dnu vrat (verjetno nemogoče, ker so premajhne in skoraj nedostopne pri zaprtih vratih...)...

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.884
1.118
113
Izjemno zanimivo, sliko kadavra pošlji na Kačofon, da bodo pogruntali katera je...

Samo dve možnosti sta: da je zlezla v vrata iz kabine (imaš kaj veliko odprta vrata avta?), ali pri montaži tega hudega ozvočenja že v vrata (in not preživela nekaj časa??) ali pa skozi luknje za odvodnjavanje na dnu vrat (verjetno nemogoče, ker so premajhne in skoraj nedostopne pri zaprtih vratih...)...
Sam bi rekel da tole ni kača. Vem da se čudno sliši ampak je kuščar.
Ime mu je "Slepec". Največ sem jih videl v živo do sedaj okoli Blejskega jezera. Mogoče so pa tudi v Bohinju malo bolj pogosti.