O hudiča.30. let Gasilske zveze Ljubljana. Na 20 lokacijah imajo vaje včeraj in danes do 22h.
![]()
V Ljubljani bo potekala velika gasilska vaja
Gasilska zveza Ljubljana v okviru praznovanja 30. obletnice organizira eno največjih vaj zaščite in reševanja v Sloveniji. Obsežna 30-urna vaja bo potekala v petek in soboto, 30. in 31. maja 2025, na več kot 20 lokacijah po širšem območju Mestne občine Ljubljana.www.ljubljana.si
To imaš nek posebej dostop s prijavo? Mi navadni državljani že eno leto ne vidimo nič, ker na 112 stavkajo za višje plače.O hudiča.
Jaz sem pa najprej na spin pogledal, pa nobenega drugega obvestila, kot 3 slikice za radiacijo. PA me je že malo zaskrbelo.
Ne kliči hudiča, ker sam pride. Naj dvignem ves denar in ga zakopljem sredi vrta na prostor, kamor se ne bo nič zrušilo, da bom lahko prišel do njega? Naj skenslam vsa zavarovanja in vplačila, ker itak ne bom nič dobil, saj se bodo zrušile tudi vse zavarovalnice?Vaja potres. 30 ur. 30 PGDjev v GZ Ljubljana.
500 udeležencev.
Danes 31.5 je še v Kranju prejšnji teden je pa bila v Celju.
Takšne vaje so zelo koristne za primer ko bo rušilni potres ker takrat smo sami za vse.
V Ljubljani imajo tudi opremo za civile - kramp in lopato zna uporabljati vsak, ker zasulo bo tudi gasilce.
Zavarovalnice se ne bodo "zrušile" zaradi potresam saj je večina potresa pozavarovanega naprej po svetovnih pozavarovalnicah.Ne kliči hudiča, ker sam pride. Naj dvignem ves denar in ga zakopljem sredi vrta na prostor, kamor se ne bo nič zrušilo, da bom lahko prišel do njega? Naj skenslam vsa zavarovanja in vplačila, ker itak ne bom nič dobil, saj se bodo zrušile tudi vse zavarovalnice?
Tudi mene to zanimaTo imaš nek posebej dostop s prijavo? Mi navadni državljani že eno leto ne vidimo nič, ker na 112 stavkajo za višje plače.
Označeni so IJS, Onkološki in Zavod za transfuzijo.Ne. Poglej URL. Običajen javni pogled.
Ampak če pozoomiraš v Ljubljano, se prikažejo tisti trije radioaktivčki. Pomoje so označeni IJS, UKC in onkološki.
Mislim, da je bilo to to. Bilo je tudi v Kranju in Celju, najbrz povsod.Včasih smo vsake toliko (vsako leto?) imeli NNNP vaje, kompletna država. Enkrat je bila tema potres, drugič vojna,...