Kako ti VEŠ, da njegove predpostavke držijo?Nalije tudi cistega vina o genetskih cepivih.
Premalo zgleda...Ti si se šel early treatment Andy? Kolko si vzel?
I don't think so. Prakticno sem ze ok. Tudi za sluzbo delam od doma, ne rabim bolniske.Premalo zgleda...
Andy, pri tebi je narobe samo, da trmasto zagovarjaš nekaj, v kar nihče ni 100% prepričan... ko se izkaže, da si se motil, najdeš pa takoj drugo stvar, katero zopet trmasto zagovarjaš kot edino resnico. Slej ko prej se mora tudi zgoditi, da imaš vmes kdaj prav, ampak tudi pokvarjena ura 2x na dan kaže točen čas, pa zaradi tega še ni dobra.Tocno vem kaj je mislil. Ti se kar delaj norca.
Prakticno nimate nicesar vec, razen neumnosti in posmehovanje. To je ostalo od vasega dometa.
Seveda ne. Sem pa precej prepričan, da ne bom umrl 2 leti po cepljenju, kar so (nekaj časa) zagovarjali nasprotniki cepljenja. Enostavno premalo vemo, sploh pa na začetku. Samo Andy je bil 100% prepričan, da bo čredna imunost ustavila virus... In? Komentar?Dobro, ampak saj tudi v cepivo ne more bit nihče 100% prepričan?
Se vedno velja da je dober lasten imunski sistem najboljsa zascitaSeveda ne. Sem pa precej prepričan, da ne bom umrl 2 leti po cepljenju, kar so (nekaj časa) zagovarjali nasprotniki cepljenja. Enostavno premalo vemo, sploh pa na začetku. Samo Andy je bil 100% prepričan, da bo čredna imunost ustavila virus... In? Komentar?
Enostavno premalo vemo o virusu in se vsi skupaj sproti učimo. Razen nekateri tu na forumu veste že vse... sicer po sistemu 5+5=1... pol pa čez nekaj časa ni, ampak pustimo to, nismo se zmotili, ampak je 5+5=2... pa tako naprej vse do 5+5=10... samo vmes ni bilo 9x zmota, neee... seveda pa potem pride še 5+5=11 in tako naprej...
Drži. Ampak tudi jaz sem prepričan, da s 5 piri v riti enako varno vozim, kot trezen, pa ne smem. Pa da lahko varno vozim 160 po avtocesti, pa ne smem. Tako da, na žalost nimamo nekega vzvoda, s katerim bi ugotovili moč imunskega sistema.Se vedno velja da je dober lasten imunski sistem najboljsa zascita
Ej znalci, kakšno potrdilo dobiš, če si 2x prebolel v 2 mesecih, je isto kot pa če si cepljeni 3x??
Pa kaj to si šele zaj pogruntal? To je že od takrat dalje ko si nosečo ženo reševal pred tovornjakom.Prakticno nimate nicesar vec, razen neumnosti in posmehovanje. To je ostalo od vasega dometa.
Če je od prejpnjega PCR manj kot 90 dni ne dobiš novegaEj znalci, kakšno potrdilo dobiš, če si 2x prebolel v 2 mesecih, je isto kot pa če si cepljeni 3x??