Italija- Spanija

irwin

Guru
13. mar 2008
2.241
790
113
Vse kaze na road trip v Spanijo. Nekako Italijo imam v planu po ac. Francoski del pa do juznega dela Andore bi pa se rad izoognil turisticnim mestom in ac. Je morda kdo vozil tiste konce in iscem predloge. Enako placi za spanje. Zaragoza nekako za finale. Vsaj zaenkrat. Casovnica 6dni max.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.581
2.550
113
Takole sem jaz peljal prikolico v Španijo leto in pol nazaj. Po praznih cestah. Samo vstop v Španijo se je zagužval. Pred in po mejnem prehodu ni bilo gužve. Problem je plačevanje francoskih cestnin. V sezoni, avgust. Južna AC je pokala po šivih v tem času. Pred leti smo šli čez Andoro v Španijo. Skoraj smo dan izgubili, taka gužva. Ni vredno.

Vračali iz Španije smo se pa po tej poti. Bi pa tudi priporočil. Pireneji so pa zgodba zase. Sem gledal nekaj albumov, za par tednov se lahko zgubiš tam, je tako lepo.

• Všeč mi je
Reactions: irwin

irwin

Guru
13. mar 2008
2.241
790
113
Takole sem jaz peljal prikolico v Španijo leto in pol nazaj. Po praznih cestah. Samo vstop v Španijo se je zagužval. Pred in po mejnem prehodu ni bilo gužve. Problem je plačevanje francoskih cestnin. V sezoni, avgust. Južna AC je pokala po šivih v tem času. Pred leti smo šli čez Andoro v Španijo. Skoraj smo dan izgubili, taka gužva. Ni vredno.

Vračali iz Španije smo se pa po tej poti. Bi pa tudi priporočil. Pireneji so pa zgodba zase. Sem gledal nekaj albumov, za par tednov se lahko zgubiš tam, je tako lepo.
Tnx, pogledam v naslednjih dneh. Se morda igi tudi oglasi, se mi zdi da je sel dol na easy ride pred leti.
Namen potovanja sredina aprila ce mi rata postimat ostali horoskop do takrat. Se tuhtam glede gum. Se bolj nagibam da grem z celoletnimi kot letnimi. Zna se kje presenetit.