To se vlece ze z one druge teme... Kdor se hoce z S klaso peljat, naj povem, da je pa taxi v dojčland biatveno cenejsi od vsake ohceti. Pa se soferja dobis zraven, da se res pocutis premijsko.
Obraz, ki ga narediš, ko upas da boš ambasador Mercedesa ali BMWja, ampak te pokličejo iz HONGQI
Poglej priponko 101504
sem te mal popravu.Obraz, ki ga narediš, ko kličeš Mercedes pa BMW, ampak edini odgovorijo iz HONGQI![]()
Narobe je, da služi z umsko omejenimi falowerji.Kaj je pa narobe?
Očitno s tem služi, kapa dol.
Na vasi in po trgovinah pa luzerji delajo za bistveno manj.
Jaz mu dam čisto prav.Narobe je, da služi z umsko omejenimi falowerji.
Včasih se iz takih nisi smel norčevat, zdaj pa lahko služiš z njimi.
Top ti povem.
si me pa presenetil z odgovorom
No pa grem pogledat tole glorificirano polomijo od poliestra in polipropilena. Bom poročalaŠkoda, da nimamo nebeno ženske tu, da pove ali je Victorija perilo res tako dobro?
Jaiks, ampak Benčkova se pa ne stara ravno lepo. Ali jo pa njen le tako zmatra.Obraz, ki ga narediš, ko upas da boš ambasador Mercedesa ali BMWja, ampak te pokličejo iz HONGQI
Poglej priponko 101504
A ti kaj leze v tazadnjo?No pa grem pogledat tole glorificirano polomijo od poliestra in polipropilena. Bom poročala![]()
Nego? Pravi mooški to ima. Jaz bi sicer črno...Jaiks, ampak Benčkova se pa ne stara ravno lepo. Ali jo pa njen le tako zmatra.A ima to on LuisViton pederušo
![]()
LolPravi mooški to ima. Jaz bi sicer črno...