Evo! Dokaz da astrologija deluje 100% Ona je napovedala zmago naših proti Angliji (sej je blo 0:0) ampak za nas je to zmaga. Se je pa videl tudi šok za Anglijo, to je bil pa razveljavljen gol, tko da, a še kdo ne verjame? 

ok šoka ni mogla naovedat za "Anglijo", ker rabi roj. datum osebe, ki bo v šokuEvo! Dokaz da astrologija deluje 100% Ona je napovedala zmago naših proti Angliji (sej je blo 0:0) ampak za nas je to zmaga. Se je pa videl tudi šok za Anglijo, to je bil pa razveljavljen gol, tko da, a še kdo ne verjame?![]()
A jo dejansko followaš?
Katera ona?Evo! Dokaz da astrologija deluje 100% Ona je napovedala zmago naših proti Angliji (sej je blo 0:0) ampak za nas je to zmaga. Se je pa videl tudi šok za Anglijo, to je bil pa razveljavljen gol, tko da, a še kdo ne verjame?![]()
Itak. Tak ko so včasih Kassandre in ostale žajfnice vsi čisto slučajno ujeli, noben ni gledal.Mislim, da je to dejansko njegova službena dolžnost![]()
Jaz sem edini v SŠ povedal da doma gledamo esmeraldo, potem pa nas je naenkrat blo 20, ki smo gledaliItak. Tak ko so včasih Kassandre in ostale žajfnice vsi čisto slučajno ujeli, noben ni gledal.![]()
Kje so časi esmeralde. Niti enega dela nisem pogledal, ampak ker so se vsi samo o nadaljevanki pogovarjal, sem točno vedel kaj se je dogajal.Jaz sem edini v SŠ povedal da doma gledamo esmeraldo, potem pa nas je naenkrat blo 20, ki smo gledali![]()
Vredno položnice (dveh?), aretacije pa ne; zato odškodnina. (Po drugi strani pa, kje drugje v ZDA bi že dobil pištolo na glavo...)Da gremo nazaj na temo....recimo....men je to mal woke....
Jebal bi se....brez posledic zase...
![]()
Policistu pokazal sredinec in bil aretiran, z visoko odškodnino bo 88-letno babico peljal na večerjo - Svet24.si
Policija ameriške zvezne države Vermont je pristala, da bo državljanu Gregoryju Bombardu plačala 100.000 dolarjev odškodnine, ker je bil februarja 2018 aretiran zaradi iztegnjenega sredinca v smeri policista, so v sredo poročali ameriški mediji. Po aretaciji je Bombard vložil tožbo zaradi...novice.svet24.si