Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Če drugega ne, je epp v linku zavajujoč. V 90 dneh -72kg. Resno?
Ali so tisti osebki zraven slučajno nalepljeni, čeprav so v resnici hujšali recimo 1 leto?
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Shujšati je simpl, manj ješ in se vsak dan teraš pa je. Zredit se to je pa hudič, ker več kot jesti da ti je kar slabo pač ne moreš.![]()
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
a ni bil shredxx prepovedan učasih?
Citat:
Kaj pa T5?![]()
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Shujšati je simpl, manj ješ in se vsak dan teraš pa je. Zredit se to je pa hudič, ker več kot jesti da ti je kar slabo pač ne moreš.![]()
Bi na tole dal kaj denarja?![]()
Prokleto dobro vem, kako tole poteka v obe smeri. In verjemi, da je konkretno težje dati dol, kot pa gor...
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Če drugega ne, je epp v linku zavajujoč. V 90 dneh -72kg. Resno?
Ali so tisti osebki zraven slučajno nalepljeni, čeprav so v resnici hujšali recimo 1 leto?
Ja hujšali smo več, ni bil namen zavajanje da smo shujšali toliko v 90 dneh, 90 dni bo potekala sama preobrazba, smo pa vsi shujšali s pomočjo ShredXXa... še enkrat povem da ni namen zavajanje da smo shujšali v 90 dneh.
konkretno jaz sem na sliki ( - 51kg), sem shujšall v letu in pol. Še link do moje kompletne zgodbe :
http://www.the-nutrition.com/dx3mpr/7/1/Z-glavo-po-postavo---Juretova-preobrazba
Citat:
Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok..
Se matram že skoraj tri leta, pa sem komaj 4 kile gor dobil, s tem da izgubljam maščobe. Še 4 bi bile fajn na isti način, samo gre pa res počasi.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Se matram že skoraj tri leta, pa sem komaj 4 kile gor dobil, s tem da izgubljam maščobe. Še 4 bi bile fajn na isti način, samo gre pa res počasi.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Umetnost je dat dol s čimmanj izgube mišične mase in pa gor dobit s čimanj mašobnih oblok...
Citat:
Kaj pa T5?![]()
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dobro no, ampak tudi brez ShredXXa se da, ne zdaj mislit da je to "magična formula"![]()