Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.418
11.717
113
To zato ker dekatlon ne zajebava fiolka! Se pravi je vrnil na prave nastavitve. Vedno sem pizdil pri Cubih od vnukov.....po enem tednu rozlja menjalnik in ne salta v skrajno. To se na Rogu ni zgodilo vec let uporabe....
Če si kupil pri Energiji pač ne znajo kolesa sestavit, minutka pa bo vse delalo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.523
11.471
113
To zato ker dekatlon ne zajebava fiolka! Se pravi je vrnil na prave nastavitve. Vedno sem pizdil pri Cubih od vnukov.....po enem tednu rozlja menjalnik in ne salta v skrajno. To se na Rogu ni zgodilo vec let uporabe....
A vidis te vzporednice… pizdil si pri biciklih od vnukov (pac ne gonis bicikla), kaj ti sele dela ko vnuk domace branje bere… ti se sam drzi xanti’j

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.583
19.327
113
Če si kupil pri Energiji pač ne znajo kolesa sestavit, minutka pa bo vse delalo.
Jaka je nekoč znal sestavt bajk. Tok das ga v enem kosu dam nesu :evil:
Čak' čak', od majstra hči fura na nevemkakšnih tekmovanjih in kolikor slišim ni slaba (oz. je dejansko dobra no) a potem pa osnovnih nastavitev na prodajanih kolesih ne nastavijo dobro? Resno? Sprašujem pa zato, ker imam v planu en nakup in je seveda Energija eden od potencialnih ponudnikov.

mistique

Guru
16. jun 2009
17.375
4.302
113
Malo provociram, ampak mojega prvega trdaka za dad cruising (z otroškim sedežem zadaj) je sestavil v svoji garage. Okvir španskih bratov (pun intended) BH z Axon sprednjim vzmetenjem, pa šimano deore LX (ali nekaj takega) :evil:

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.418
11.717
113
Čak' čak', od majstra hči fura na nevemkakšnih tekmovanjih in kolikor slišim ni slaba (oz. je dejansko dobra no) a potem pa osnovnih nastavitev na prodajanih kolesih ne nastavijo dobro? Resno? Sprašujem pa zato, ker imam v planu en nakup in je seveda Energija eden od potencialnih ponudnikov.
Če kupuješ Cube, pejt rajš k Valyu. Kupil lani dva, enega pr Energiji druzga pr Valyu. Un od energije je mogu taprvo na servis. Kriv nosilček menjanika, švoh zategnjen krmilni ležaj, luft v hidravliki bremz... malenkosti, sam tok da te v slabo voljo sprav.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.755
15.120
113
za las si rešil... brat bil v dalmaciji, brez pajkic s starim gorcem, brez elektrike, brez fitinga..se pa je s teslo dol peljal..tak da zajebano.