Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

damirj

Guru
9. maj 2012
6.187
2.911
113
damirj

Kot prvo, čimveč takih, bom imel jaz manj gužve :)

Kot drugo, pot na Rvatsko se konča pri prvi alineji. Potem se pri tebi problematika še širi v naslednje alineje.

Zapeljat do Poreča je nakaj najmanj stresnega od vseh dopustov. Priznajva si tole.

Je pa res, treba je tudi kaj drugega videt v življenju kot Rvatsko more.
ja vsaj še nesreče, če ne tvoja, pa od drugih, kolone, cestnine, trajekti ipd, pač ni samo ena alineja :)

Zapeljat do Poreča res ni stresno, stresno je v Poreču na betonski plaži zapičit senčnik :)

damirj

Guru
9. maj 2012
6.187
2.911
113
Sam vpraša,m, a tole se tebi pri vsakem dopustu dogaja?

- čakanje na prtljago? Kaj pa če ti na poti na morje zagori avto in s tem vse kar imaš notri? Ali pa imaš samo nesrečo?
Meni osebno ne, sem pa že stal v koloni na žgočem soncu par ur zaradi enega ali drugega... Kot rečeno, se zgodi, kot se lahko zgodi, da ti na letališču izgubijo kovček.

jezek

Guru
24. jul 2008
6.007
2.731
113
Samo medklic, letalski promet se je letos zelo zjebal. Dnevno me folk informira o zamujenih povezanih letih, tem povezanih 10 in vec urnih zamudah, izgubljeni prtljagi... Meni je recimo propadel (firma kaput) nizkocenovnik za Korejo cez pol leta....in sem 2 dni se živciral ce bom dobil 3 jurcke nazaj....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

damirj

Guru
9. maj 2012
6.187
2.911
113
Po EU je ok, izven pa seveda preveriš, da ne letiš čez povezovalno letališče na bližnjem vzhodu, recimo Dubai, Jeddah, Abu Dabi, Doha ipd ker je tam blizu pač štala.

PS seveda si, če pogosto letiš, urediš zavarovanje riziko odpovedi potovanja, letalskih kart in hotelov, pride prav..

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.735
8.870
113
Berem, da hrvati sprejemajo zakon, da za postavitev mobilne hiške potrebuješ gradbeno dovoljenje, ter da mobilka več ne more spadat med kemp opremo ampak samostojni objekt.
Za nekatere ki imajo gradbene parcelice, super bodo lažje postavili, dobili vodo, elektriko...
Samo vidim pa že drug korak, to bo legalizacija obstoječih in davek na kučice za odmor.
Tile znajo pobirat denar (od nas norcev)....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.185
14.206
113
Samo medklic, letalski promet se je letos zelo zjebal. Dnevno me folk informira o zamujenih povezanih letih, tem povezanih 10 in vec urnih zamudah, izgubljeni prtljagi... Meni je recimo propadel (firma kaput) nizkocenovnik za Korejo cez pol leta....in sem 2 dni se živciral ce bom dobil 3 jurcke nazaj....
pa dobro, to pozres in greš z avtom :evil:

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.185
14.206
113
po mojih podatkih so bili ICEjaši. ;) razen če je bila še na tankšteli gužva. (kaj je trump spet kaj ušpičil? :evil: )

sad

Guru
24. avg 2007
23.249
12.091
113
To so bili tisti, ki so od EVjev izvedeli za najnovejši trend, da se moraš na vsako uro ustavit za kavico.