To je laž.
Počakaj še dva meseca, boš ti videl črnino, ja ja.Ni se prišla upokojit, je pa res, da ima biznis, ki ga lahko dela skoraj kjerkoli, mož arhitekt pa ima galerijo.
Pri kolegici na Pohorju v vikend apartmaju že par mesecev živi mlada finka, ki dela na daljavo in pravi, da bi kar tukaj ostala.
Še zdaleč ni tako črno kot vidite eni.
Dejta se zmenit. Ni lahko, vem, sam neki bo treba.Obkroženo z zeleno ni laž. Ostalno ni pomembno...
Rečemo, da je na Hrvaškem najvišja, pa roka! Romunije ni treba štet. Cipra tut ne.Dejta se zmenit. Ni lahko, vem, sam neki bo treba.
Koliko bodo šele cene v turizmu v leto 2026 šle gor, glede na to, da imajo najvišjo inflacijo.![]()
jaz mislim da mamo mi bistveno večji problem doma, hebeš ta dopust ki je enkratni dogodek.Jap in slovenci imajo zdaj še božičnico, ki bo financirala to njihovo požrešnost.
Problem je samo, da je slovencev premalo, da financirajo vedno več ljudi, ki si režejo turistični kolač.
Jaz na žalost nisem med njimi. Glede na to, da so zdaj drugi najdražji, takoj za francijo, sem jaz za njih prereven.
Tako gremo letos na ciper. To je dopust za nas siromake.
Je bil kolega na Cipru, pa je rekel da so cene enake kot pri nas oziroma na Hrvaškem. Res pa vidiš nekaj drugega in to je dodana vrednostJap in slovenci imajo zdaj še božičnico, ki bo financirala to njihovo požrešnost.
Problem je samo, da je slovencev premalo, da financirajo vedno več ljudi, ki si režejo turistični kolač.
Jaz na žalost nisem med njimi. Glede na to, da so zdaj drugi najdražji, takoj za francijo, sem jaz za njih prereven.
Tako gremo letos na ciper. To je dopust za nas siromake.
Točno to. Sem tudi sam po naši/njihovi osamosvojitvi ćakal, da jih "zadene božja strela" v obliki sesutega turizma, pa zaman čakam in tega ne bo.Ne mislite, da živijo samo od nas in ne mislite, da se jim kaj konkretno pozna, če mi ne hodimo dol... Drugim evropejcem se je status toliko poboljšal in sedaj oni raziskujejo hrvaško obalo.
Čas je že, da nehamo ves čas o tem razmišljat. In če nas prehitijo, jim je iskreno za čestitat. In takoj za tem se pač vprašat, zakaj smo tam kjer smo...