Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.036
8.125
113
Samo piči ti na Pag in uživaj z Laškim pivom in Poli salamo.
Aj si loj.... ni Pag merilo, o čemu pišem.... Ma saj sem že povedal, ravno na Pagu so neandertalci da jih težko najdeš večje. Vidi se, da so se geni mešali med samo 10 priimki. Seveda so hrvati tudi kak naj rečem ... miselno zavrti.. ali bolje rečeno, balkanci pač (enako kot si Avstrijci mislijo o nas). Ampak še vedno pravim, da nas prehitevajo po levi, pa če si to priznate ali ne.

P.S. Pa namesto Polike mi vsaj privošči kak stejk ali boto izpod peke :p

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.362
796
113
tu in tam
Aj si loj.... ni Pag merilo, o čemu pišem.... Ma saj sem že povedal, ravno na Pagu so neandertalci da jih težko najdeš večje. Vidi se, da so se geni mešali med samo 10 priimki. Seveda so hrvati tudi kak naj rečem ... miselno zavrti.. ali bolje rečeno, balkanci pač (enako kot si Avstrijci mislijo o nas). Ampak še vedno pravim, da nas prehitevajo po levi, pa če si to priznate ali ne.

P.S. Pa namesto Polike mi vsaj privošči kak stejk ali boto izpod peke :p
Eni bi celo radi prehitevali po desni, sem ravno včeraj videl en kombi s tem napisom in SDS logoti..:confused:

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
9.256
4.294
113
Ko boš prvič čistil tiste atlantske "mikro" hobotnice boš vedel o čem pišem. Lovijo jih z vlečnimi mrežami po sami mivki in so temu primerno polne "dreka".

jello

Guru
22. sep 2008
11.097
4.316
113
Če se želijo politiki slikati z rokometaši na sprejemu, potem naj bo sprejem po njihovih željah. Konec koncev imajo od sprejemov več politiki in sponzorji kot športniki. Športniki imajo par ur pozornosti, ko bi mogoče raje že doma spali ...
Tudi pri nas se politiki radi postavijo v vrsto s športniki.

Vzporedni svet. Nagrade za mir, oskarji, častni sprejemi na zahtevo.

Si predstavljate rogliča ali pogačarja (ali kateregakoli športnika) da zahteva sprejem in kakšen naj ta bo.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.404
4.005
113
1770151436781.jpg

• Wow
Reactions: LeQuack in MrDaco

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.165
5.806
113
Vzporedni svet. Nagrade za mir, oskarji, častni sprejemi na zahtevo.

Si predstavljate rogliča ali pogačarja (ali kateregakoli športnika) da zahteva sprejem in kakšen naj ta bo.

Verjetno si slabo obveščen. Ampak denimo Peter Prevc je imel neke besede pri tem, kdo mu je pel v Planici. Ker je ata od pevca znan obraz radia Ognjišče, tudi komu ni bilo prav.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
9.256
4.294
113
Verjetno si slabo obveščen. Ampak denimo Peter Prevc je imel neke besede pri tem, kdo mu je pel v Planici. Ker je ata od pevca znan obraz radia Ognjišče, tudi komu ni bilo prav.
Mogoče si tole spregledal.
Ampak naši športniki ne želijo s "Heill" ali pa "Svoboda narodu" pozdravit navijače.
Vse vmes je sprejemljivo za veliko večino. Jaz recimo ne prenašam "goveje" muzike - razen recimo na smučišču, ali pa Olivera razen v Dalmaciji, pa me oboje sploh ne bi motilo na kakem športnem sprejemu.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.165
5.806
113
Mogoče si tole spregledal.
Ne odgovarjam ravno na vsako bedarijo, ki jo nekdo iz petnih žil potegne. S "heil" se zaradi mene Nemci lahko tudi danes pozdravljajo (in mislim, da tudi se), saj manjka pomembnejši del. "Svoboda narodu" se v Sloveniji še uporablja na proslavah, ki jih plača državni proračun. Tako da ne vem, kaj točno si sploh hotel naklamfati.

jello

Guru
22. sep 2008
11.097
4.316
113
V isti sapi ko drugim očitaš vlečenje iz petnih žil si točno od tam potegnil prevčevega poslovilca v planici. Samo ti veš zakaj. Ja na prevčevo željo je bila harmonika, ne zato ker je harmonika v planici odkar so jo izumili. Harmoniko, ne planico.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
9.256
4.294
113
Ne odgovarjam ravno na vsako bedarijo, ki jo nekdo iz petnih žil potegne. S "heil" se zaradi mene Nemci lahko tudi danes pozdravljajo (in mislim, da tudi se), saj manjka pomembnejši del. "Svoboda narodu" se v Sloveniji še uporablja na proslavah, ki jih plača državni proračun. Tako da ne vem, kaj točno si sploh hotel naklamfati.

Dobro veš kaj sem hotel povedat - ne delaj se bolj neumnega kot si.

In ne, normalni nemci se ne pozdravljajo s Heill Pepe/Jozef/....

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.165
5.806
113
V isti sapi ko drugim očitaš vlečenje iz petnih žil si točno od tam potegnil prevčevega poslovilca v planici. Samo ti veš zakaj. Ja na prevčevo željo je bila harmonika, ne zato ker je harmonika v planici odkar so jo izumili. Harmoniko, ne planico.
Vidim, da ne veš in ne gre za harmoniko.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.165
5.806
113
Dobro veš kaj sem hotel povedat - ne delaj se bolj neumnega kot si.

In ne, normalni nemci se ne pozdravljajo s Heill Pepe/Jozef/....
Dobro, da drugič napišeš besedo narobe, je pač problem, da nimaš pojma.
Vse dobro hrvaškim rokometašem. So vrhunski že dolgo časa. Na sprejem pa v nobenem primeru ne bi šel. Naj ga imajo, kakega želijo.
Naša reprezentanca je čisto solidna, ampak na dolgi rok vseeno stopničko nižje.