Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

erikson

Guru
25. avg 2007
24.578
8.138
113
Hrvaške banke od 1.1.2026 ne bodo smele več zaračunavati vodenja računa, na katerega prihaja plača ali pokojnina. Kasneje pa bodo morali dovoliti tudi dva brezplačna dviga na bankomatih drugih bank mesečno.

• Wow
Reactions: kajn in sajkek

mistique

Guru
16. jun 2009
15.623
2.995
113
Če se jih ne potrebuje, naj se zaprejo. Jaz se ne spomnim, kdaj sem bil zadnjič v poslovalnici.
Ne zapirajo SE (same), ampak jih zapira banka. Potrebuje se jih ne, ampak jih potrebujemo (brez ČE). Dokler ni možno vsega urediti po telefonu ali preko polizdelkov imenovanih APP, je zapiranje poslovalnic produkt za ustvarjanje dobička.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.967
841
113
www.jernej.org
Če jih banka ne potrebuje, naj jih banka zapre. Vse kar lahko komitenti naredijo, je to, da zamenjajo banko, če jim poslovanje ni všeč. Mene zapiranje poslovalnic ne gane... verjamem pa, da je marsikdo drugega mnenja. Se takoj odpovem poslovalnic, če mi zaradi tega nehajo zaračunavat vodenje računa.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.681
2.279
113
Pomurje
Če jih banka ne potrebuje, naj jih banka zapre. Vse kar lahko komitenti naredijo, je to, da zamenjajo banko, če jim poslovanje ni všeč. Mene zapiranje poslovalnic ne gane... verjamem pa, da je marsikdo drugega mnenja. Se takoj odpovem poslovalnic, če mi zaradi tega nehajo zaračunavat vodenje računa.
ne se vznemirajt, poslovalnice zapirajo, zaračunavanje vodenja računa ostaja.
win win za vse.